„Čovek je opčinjen Majom Nikolić“ Tihomir Tepić iznenadio pevačicu, pali i poljupci: „Samo je trebalo da imaš veliku mašnu preko stomaka“ (VIDEO)

Voditelj „Grand parade“ Tihomir Tepić pripremio je veliko iznenađenje za pevačicu Maju Nikolić koju je ugostio u emisiji, a njena reakcija sve je iznenadila.

Tihomir je, naime, iznenada prekinuo razgovor usred emisije i načinio neočekivani potez za pevačicu, što ju je u jednom trenutku šokiralo.

Tihomir Tepić iznenadio Maju Nikolić

– Imam veliko iznenađenje. Sa nama je neko ko obožava lik i delo Maje Nikolić i želi da ti uruči poklon. Zamolio bih ako može Milan Marjanac da nam se pridruži ovde na sceni – rekao je Tihomir i najavio gosta koji je i autor jedne knjige o Kipru i objasnio zbog čega je u ovoj emisiji.

-Čovek je pisao nama godinu dana kako želi da upozna Maju Nikolić. Najčasnija reč. Čovek je opčinjen Majom Nikolić – naglasio je Tihomir a sve je potvrdila i njegova koleginica Sanja Ćulibrk.

Tihomir Tepić Maja Nikolić iznenađenje
Tihomir Tepić Maja Nikolić / Foto: Z.K.Munja

Maja Nikolić dobila poklon od vatrenog fana

Maja se izljubila sa gostom prilikom upoznavanja i priznala je da je zatečena.

-Mislila sam da me Tihomir malo zeza, pošto moji fanovi obično budu deca. Sve su devojčice, čak imam objave sa njima koje imaju 10-11 godina, pa im dajem časove pevanja. Inače to im ne naplaćujem, jer ne mogu ja da budem neka stroga učiteljica. I onda odjednom vidim velikog fana. Samo je trebalo da imaš veliku mašnu preko stomaka – rekla je Maja.

Tihomir Tepić Maja Nikolić - pevačica iznenađenje
Foto: Z.K.Munja

Maja Nikolić dala savet, evo kada ona kontaktira fanove

Pevačica je potom objasnila i da je njen obožavalac mnogo čekao bespotrebno i uputila mu savet.

-Nisam znala da je ovo stvarno, ali da si me tagovao ili mi pisao na Instagramu ili čak i Fejsbuku ja bih tebe kontaktirala. Upoznali bismo se za vreme „Zemlje čuda“, bio bi moj gost i na Pesmi za Evroviziju – rekla je Maja i naglasila da će započeti druženje sa fanom nakon što otpeva pesmu u emisiji.

Maja Nikolić dobila poklon od vatrenog fana
Foto: Z.K.Munja

Kako je sve ovo izgledalo pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I: 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić