Milica Todorović blista od kako je uplovila u emotivnu vezu: Pogledajte gde je i šta radi

MILICA TODOROVIC NNK SNIMANJE 04102023 FOTO MUNJA 23 ok
Milica Todorović blista od kako je uplovila u emotivnu vezu

Popularna pevačica Milica Todorović odlučila je da podeli delić svog noćnog provoda sa obožavaocima.

Na objavljenom video snimku koji je podelila na Instagram, Milica sija sa osmehom na licu, otkrivajući kako je provela nezabravnu noć u društvu drugarica.

-Ljudi, izašla sam u grad – napisala je pevačica.

IMG 8152
Milica Todorović blista od kako je uplovila u emotivnu vezu

Fanovi sigurno isčekuju informacije o tome da li je njen dečko, Lazar iz Novog Sada bio sa njom u noćnom izlasku.

Pevačica i pobednica „Zvezda Granda“ Milica Todorović nedavno je obradovala javnost objavom o ljubavnoj vezi, te je prisustvo Lazara u njenoj pratnji svakako ono što mnoge intrigira.

Inače, Lazar je nekadašnji maneken, rođen je u Novom Sadu i vrlo je aktivan i popularan na društvenim mrežama. Njegov profil prepun je izazovnih fotografija, a iz njih saznajemo da se nekad bavio i manekenstvom, dok je danas uspešan u tetoviranju obrva.

MILICA TODOROVIC NNK SNIMANJE 04102023 FOTO MUNJA 20 ok
Milica Todorović blista od kako je uplovila u emotivnu vezu

Pevačici izgleda ne prija da mediji toliko zalaze u njenu privatnost, pa se nedavno oglasila na društvenim mrežama i poslala brutalnu poruku.

Naime, Milica je na svom Instagram storiju podelila svoju fotografiju uz kratak opis koji je iznenadio sve njene pratioce.

– Ajde malo svi od******, bre – napisala je pevačica, a uz ovo uklopila i svoju novi pesmu „Fu*k off“ koja novi isto značenje kao i komentar.

milica todorovic ok
Milica Todorović blista od kako je uplovila u emotivnu vezu

Podsetimo, Milica se na novim dečkom prvi put u javnosti pojavila pre nekoliko dana na rođendanu Žike Jakšića, a kako je sve izgeldalo pogledajte u videu ispod.

BONUS VIDEO: Milica Todorović sa dečkom stigla na rođendan Žike Jakšića

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / Instagram,
Autor: K.Marković