„Sve što je bilo u vreme Tita, bilo je bolje nego danas“: Dženan Lončarević nikad iskreniji: „Cenilo se poštovanje…“ (VIDEO)

Dženan Lončarević, kao član žirija u emisiji „Nikad nije kasno“, otvoreno je razgovarao o izazovima ocenjivanja takmičara.

Pevač je istakao da ocenjivanje kandidata nije lako i da zapravo voli da pohvali svakoga.

-Iz dva razloga nije, generalno ne volim da ocenjujem ljude koji se takmiče. Pogotovo što ocenjujem ljude koji su muzički potkovani godinama. Volim da sve ljude pohvalim, na kraju krajeva je lepo što su se pojavili u ovakvoj emisiji – rekao je on.

DZENAN LONCAREVIC NNK SNIMANJE 12122023 FOTO MUNJA 7 ok
Dženan Lončarević_ „Nekad se cenilo poštovanje“

Nakon toga, Dženan se prisetio svojih školskih dana i sebe kao đaka, naglašavajući da je ocenjivanje i mnogo toga bilo znatno drugačije nego danas.

-Bio sam dobar đak. Bilo je ocenjivanje mnogo bolje nego danas. U naše vreme je bilo obostranog poštovanja, i prema nama učenicima i prema profesorima. Bilo je drugačije nego danas, cenilo se poštovanje, to danas mnogo fali. Bez imalo srama ću reći da sve što je bilo za vreme Tita, bilo bolje nego danas što se tiče školstva – rekao je on.

Dženan Lončarević: „Nekad se cenilo poštovanje“

DZENAN LONCAREVIC NNK SNIMANJE 12122023 FOTO MUNJA 19 ok 1
Dženan Lončarević

Bliži se Dan zaljubljenih, a pevač je svoje fanove obradovao zakazanim koncertom na taj dan, te je istakao da se veoma raduje druženju sa publikom.

-Zakazao sam koncert za 14. februar, pa ću videti šta će se dešavati, napraviću neko prisnije druženje sa publikom i radujem se najiskrenije– rekao je Lončarević.

DZENAN LONCAREVIC NNK SNIMANJE 29092022 FOTO LUKA 49 ok
Dženan Lončarević nikad iskreniji – Cenilo se poštovanje

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/ F.Pavlović,
Autor: K. Marković