Login/Registracija

Duško Kuliš zatečen prizorom u emisiji, ovako nikada nije javno odreagovao: „Ne znam zašto Vas još niko nije pronašao“ (VIDEO)

Ove nedelje čeka vas još jedna epizoda „Nikad nije kasno“ u kojoj je Duško Kuliš zatečen prizorom koji je video na sceni kada je od šoka jedva sabrao emocije.

Predsedniku žirija, Saši Miloševiću Maretu će se pridružiti, pored Duška Kuliša i Katarina Grujić koje će takmičari oduševiti kako glasovnim sposobnostima tako i životinim pričama na koje neće ostati imuni.

ziri 6

Duško Kuliš zatečen prizorom

Nikad nije kasno. Ja ne znam zašto vas niko nije do sad pronašao i ponudio neku dobru pesmu– poručio je Duško nakon sjajne izvedbe jednog od kandidata.

Neki neće skrivati sreću što su se pojavili u emisiji i pokušaće da utiču na one koji se premišljaju da ih u tome slede.

duško kuliš zatečen prizorom
Duško Kuliš zatečen prizorom

Ceo život sam negde kasnio i onda sam video ovu emisiju i zato sam došao– reako je jedan od takmičara na koga se nadovezao i drugi kandidat.

Presrećan sam što sam ovde, stvarno jesam, verovatno sam uhvato zadnji voz, ali nikad nije kasno– iskreno i sa osmehom je rekao pevač.

katarina grujic kaca grujic

Katarina Grujić pobrinuće se da svojim glasom doprinese sjajnoj atmosefri u studiju, a šta vas čeka u nedelju d 21 čas, saznajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO- Željko Samardžić o tragediji na koncertu Kaliopi:

NE PROPUSTITE I :


Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić