Pevač radio u striptiz baru, a sad se Nedim Hanjalić oglasio za Grand: „Kad lekar kaže da je gotovo, nema povratka“ (VIDEO)

Nedim Hanjalić Dino (64) iz Sarajeva u emisiji ,,Nikad nije kasno“ izazvao erupciju oduševljenja i šarmirao sve svojom pojavom, ali i šokirao priznanjem da je u mladosti radio u striptiz baru.

Pevač je u intervjuu za Grand otkrio kako i dalje neguje mladalačku ernergiju, ali i kako je došao na ideju da se prijavi za najgledaniji šouu u regionu.

Bio sam pre četiri, pet godina na ovoj sceni sa bratom koji se takmičio, otpevali smo zajedno jednu pesmu. Još tada sam dobio ideju da se prijavim, ali sam morao to da odložim zbog Korone. Prijavio sam se zbog druženja i da upoznam nove ljude i prijatelje, ne bih ponovo gradio karijeru u ovim godinama – istakao je Nedim.

Nedim Hanjalic u emisiji Nikad nije kasno sarmirao sve i otkrio tajnu kako ostati u cvetu mladosti 1
Nedim Hanjalić radio u striptiz baru

Dino se bavi muzikom više od četrdeset godina, iza sebe broji mnoge nastupe, a ovom prilikom je govorio i kako je počela njegova bogata karijera.

Nedim Hanjalić radio u striptiz baru i otkrio tajnu kako ostati u „cvetu mladosti“

Čitav život sam u muzici, a prvu ploču sam snimio pre četrdeset tri godine. Bavio sam se ozbiljno muzikom, pretežno smo svarali rok, bilo je tu turneja, nastupa pred velikom publikom. Nakon toga su došle i nesrećne devedesete, nakon čega mi se život okrenuo na, pa ćerka, karijeru sam morao ostaviti po strani. I dalje imam neki svoj svet, ja i gitara smo kao jedno i zaista uživam u muzici koja mom životu daje smisao i čini da i dalje budem u cvetu mladosti – ispričao je pevač za Grand.

Nedim Hanjalić

Pitali smo ga i šta očekuje od ove emisije i zašto se za nju prijavio.

– Verujte mi, uopšte mi nije cilj da pobedim. Muziku ne doživljavao tako da se ona treba ocenjivati, ali naravno, prihvatam pravila emisije. Uopšte mi nije bitno koje ću mesto zauzeti, ovde smo da se družimo i zabavimo, a ja bih samo voleo da se predstavim u najboljem svetlu – rekao je takmičar.

Nedim Hanjalic u emisiji Nikad nije kasno sarmirao sve i otkrio tajnu kako ostati u cvetu mladosti 3

Na pitanje za šta to nikad nije kasno u životu, Dino je odgovorio:

– Kasno je samo za zdravlje. Kad nam lekar kaže da je gotovo, tu nema povratka, a za sve ostalo, za ljubav, muziku, uvek ima vremena. Svako doba nosi nešto svoje. Ne bih se vratio u dvadesete, sad imam iskustva, drugačije razmišljam, a hvala bogu zdrav sam i pevam još uvek.

Ceo intervju sa njim možete da pogledati na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Željko Sanardžić o tragediji na koncertu Kaliopi

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: V.Brusin