Dečko Tanje Savić ne krije sreću, odveo pevačicu na romantično putovanje pa joj javno posvetio emotivne reči (FOTO)

Tanja Savic

Dečko Tanje Savić ne krije sreću zbog veze sa pevačicom koju je odveo na romantično putovanje kada joj je javno uputio emotivne reči.

Tanja je toliko zaludela 11 godina mlađeg partnera Muhameda Mukija Bešića da je rešio da da otkaz u kompaniji u Americi u kojoj je radio kao pilot kako bi sve svoje vreme provodio s njom i postao deo njenog tima.

dečko tanje savić
Dečko Tanje Savić

On je sad podelio sa svima putem društvenih mreža da je sa izabranicom otišao na put. Muki  je na Instagramu postavio fotografiju sa Tanjom, na kojoj ih vidimo nasmejane, a slikali su se u centru češke prestonice.

dečko tanje savić
Dečko Tanje Savić

Dečko Tanje Savić ne krije sreću

U opisu fotke iz Praga napisao je na engleskom jeziku kratko:

Njen osmeh osvetljava svet! Bolja polovina!

Tanja mu je odmah uzvratila emotikonima srca, a evidentno je da su zaljubljeni do ušiju.

tanja savic o 11 godina mladjem decku 1

Tanja ne želi da se odvoji od Mukija ni na trenutak. Polako je počela da ga uvodi u posao, tako da je vrlo moguće da će joj on u najskorije vreme i zvanično postati menadžer. Poslednjih nekoliko nedelja Muki se često javlja i na njen telefon, a već je sklopio i dogovore s nekim gazdama klubova u kojima Savićeva tek treba da peva u narednom periodu. Njegova porodica i prijatelji su šokirani što se odrekao dobro plaćenog posla u Americi zbog Tanje. On je tamo pilotirao privatnim avionima, a sad je sve to prošlost. Mesecima već ne radi, a sve je počelo početkom ove godine, kad se smuvao s njom. Otad nije ni odlazio u Ameriku. Svima je bilo jasno da čovek više ne radi kao pilot, jer je svake nedelje sa Tanjom na našem aerodromu. Prati je non-stop, nosi joj kofere, otvara vrata, radi sve što ona želi, a tek nedavno se saznalo da se priprema da bude i poslovno vezan za nju – rekao je izvor juče za „Kurir“.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO- Tanja Savić otkrila koga bi odbarala za mentora u „Zvzedama Granda“:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Č.