Kaća Grujić na ivici suza zbog Gobelje, jedva suzdržala emocije pred kamerama: „Teško je kada ostaneš sam“ (VIDEO)

Kaća Grujić na ivici suza zbog Gobelje koji trenutno živi u Atini gde igra za jedan klub. Pevačica jedva suzdržala emocije dok je davala intervju.

Kada se pre nekoliko dana pojavila u Grandovom studiju na snimanju emisije „Nikad nije kasno“, Katarina je priznala da je svaki put obuzmu posebne emocije.

latarina grujic nikad mrsavavija

Grand je moja kuća, odavde sam ja potekla i ovde su bili moji prvi koraci kada sam se takmičila u „Zvezdama Granda“. Inače, nemam tremu, ali ovde uvek postoji neka doza jer je ovo moja kuća i želim da se uvek pokaže, u najboljem svetlu– rekla je pevačica koja kaže da se ne kaje ni za šta što je uradila toko svoje karijere.

Iskreno ne bih ništa menjala. Ja sam se za ovih 10,12 godina toliko trudila i mislim da ljudi imaju samo reči hvale za mene– kaže Kaća koja nema problem sa svojim učešćem u jednom rijalitiju u koji je ušla nakon „Zvezda Granda“:

Mislim da mi je i to jedna odskočna daska koja mi je pomogla. Ja sam se pokazala u najboljem svetlu bila sam i svađalica, ali sam pokazala i da umem da kuvam i da čistim, ne kajem se ni za šta u životu- iskrena je Grujićeva.

8ec452877e79902834461831f51485bd39270e44

Nedavno je njen suprug prolavio rođendan kada ga je Katarina na neverovatan način iznenadila, s obzirom da on sada živi u Atini.

Marko je dva dana pre rođendana otputovao u Atinu , ja sam samo kupila kartu i odletela na dva dana da ga iznenadim i stvarno nam je bilo prelepo i emotivno. Takvi su poslovi, sve što radimo, radimo zbog naše budućnosti– objašnjava pevačica.

Svi su primetilii da je drastično smršala, za šta kaže da nema poseban recept niti dijetu.

Možda je nerviranje, ali i trčanje za Katjom to je od 7 ujutru do 11 uveče. Ja sam do leta trenirala svaki dan, sada je Katja na prvom mestu i nemam vremena. Moj život se mnogo promenio, ali nama je to bila najveća želja i znala sam šta nas sve očekuje kada ona dođe na svet, sve je podređeno njoj, ali ne žalim.

6a5d1a0a3673e1509d46a6fd03fa8cbff0f5d15d

Zanimalo nas je i koliko joj teško pada razdvojenost od supruga koji sada živi u drugoj državi.

Od prvog trenutka kada sam stupila u vezu sa Markom nismo se odvojili, radimo sve zajedno i idemo svuda zajedno osim na posao, ali teško je kada ostaneš sam. Nema veze što su obaveze samo na meni, već zato što on meni jako nedostaje- jasna je Kaća, a da li je ljubomorna saznajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO- Kaća Grujić nikad mršavija stigla na snimanje „Nikad nije kasno“:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić