Login/Registracija

Duško Kuliš ove reči Tome Zdravkovića nikada neće zaboraviti: „Evo ga jedan ružniji od mene“ (VIDEO)

Pevač Duško Kuliš ističe da mu je posebna čast i zadovoljsto što će biti deo žirija omiljene porodične emisije „Nikad nije kasno“. U razgovoru za Grand iskreno je govorio o karijeri, a dotakao se i druženja sa legendarnim Tomom Zdravkovićem.

DUSKO KULIS NNK SNIMANJE 18102023 FOTO MUNJA 37 ok
Duško Kuliš o Tomi Zdravkoviću

Duško kaže da mu je drgao što kao pevač sa velikim iskustvom može da prenese znanje i maldim pevačima, ali našim veteranima.

efc1b1242e5b4fe1799d502b60e425650cf22950
Duško Kuliš o Tomi Zdravkoviću

Duško Kuliš o Tomi Zdravkoviću

-Meni je velika radost pre svega da dođem u ovako cenjenu emisiju. Kroz godine rada, skupilo se i silno znanje i onda je logično da to znanje treba preneti. To su sada godine kada čovek može kandidatu reći oni što misli i objasniti da nikada nije kasno – počeo je on za Grand.

d19a6bcc70d6e72250f440c6e475c0745fb48e1f
Duško Kuliš o Tomi Zdravkoviću

Kako ova emisija uvek izazove lavinu emocija i kod članova žirja, upitali smo Duška kada je on poslednji put zaplakao, a odgovor će iznenaditi sve.

-Nedavno sam se rasplakao sada na koncertu u Varaždinu, tog dana je bila godišnjica smrti Tome Zdravkovića. Mi smo isti dan ovde na Košutnjaku snimali pesme, on „Dotako sam dno života“, a ja „Bez tebe je gorko vino“. Tada mi je on rekao „Gago, snimio si veliku pesmu“, ja sam mislio da mi laska kao mlađem kolegi. Posle smo postali prijatelji i bio sam mu poslenji gost u njegovom šouu koji je snimao – rekao je Duško i dodao:

-Kada je izašao jedan moj album, Toma je video ploču u izglogu, pa je u šali rekao „Evo ga jedan ružniji od mene“. Ja sam na tom omotu bio zaista umoran, celu noć sam putovao do Zagreba, tužna neka faca. Onda smo radili na jednom koncetu u Tuzli, onda je pogledao u mene i rekao „Gago, dođi sedi kod nas, već si zreo za prvu ligu“.

Šta je još Duško rekao za Grand, pogledajte u videu na početku teksta

BONUS VIDEO – Duško Kuliš o privatnom biznisu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: A. Milinković/A.Dačić