Login/Registracija

Ćerka Nevresa Hadžića priprema veliko iznenađenje, tata puca od ponosa (VIDEO)

0907ad4b6d3a16c5907d2f351eebe3466219e3f1
Ćerka Nevresa Hadžića priprema veliko iznenađenje, tata puca od ponosa

Mlada pevačica i ćerka učesnika emisije „Nikad nije kasno“ Nervesa Hadžića, Elma podelila je najlepše vesti i otkrila da sprema velika iznenađenja.

Naime, ona je obavestila publiku da priprema novu pesmu, a svi sa nestrpljenjem čekaju da vide i čuju šta je Elma pripremila.

Ćerka Nevresa Hadžića priprema veliko iznenađenje, tata puca od ponosa

nevres i elma e1681209406303
Ćerka Nevresa Hadžića priprema veliko iznenađenje, tata puca od ponosa

-Kako drugačije najaviti novu pesmu, nego mojom prvom snimljenom pesmom u karijeri “Šta mi ovaj život sprema” koja je nastala u studiu Nikolić 2016. godine, kao i četvrta “So i med” 2019. Sada sam se ponovo vratila u radionicu gdje se osećam najugodnije i najsigurnije po novu pesmu “Ljubav polovna”. Dok se sve finalizira, vi uživajte uz “Šta mi ovaj život sprema” – napisala je Elma.

Ponosni tata je ovo omah podelio na društvenim mrežama i još jednom pokazao koliko je srećan što je njegova naslednica krenula muzičkim stopama.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: A. Milinković