Login/Registracija

Pavle Vitanov se pohvalio ćerkinim pevanjem, da li je datum rođenja „za sve kriv“? (VIDEO)

Pobednik prošle sezone muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ Pavle Vitanov sve je osvojio smotivnim izvođenjem i raskošnim glasom, a sada je na fejsbuku podelio snimak nastupa njegove ćerke Javorke koja izvodi na jednom koncertu čuvenu „Vinsku pesmu“ iz Verdijeve „Travijate“.

Ponosan tata

Fantastičan sopran oduševio je Pavlove pratioce, a čestitke za ćerkin uspeh neprestano pristižu.

-Ponosni na ćerku, izvođenje dueta „Libiamo ne’ lieti calici“ iz „La Traviata“ – napisao je ponosni Pavle ispod videa.

pavle vitanov cerka

Porodica Vitanov je inače izuzetno muzikalna, a pevač je sina Angela već predstavio u takmičenju kada je sa njim na sceni nastupio u revijalnom delu jedne emisije „Nikad nije kasno“.

Da li su se skockale muzičke zvezde u porodici Vitanov, nepoznanica, ali je člinjenica da su svi oni rođeni na isti dan, o čemu je Pavle jednom prilikom govorio za Grand.

PAVLE VITANOV FINALE NNK FOTO GRAND 6 ok

Naime, on i njegova supruga su rođeni isti dan, a i njihova deca su takođe rođena istog datuma kao i roditelju, tako da oni u jednom danu slave čak četiri rođendana.

-Tako se to pogodilo! Kad smo bili maldi ja nisam verovao u taj horoskop. Upoznao sam suprugu i pitao koji si dan rođena, ona mi je rekla 12.4, ja nisam mogao da verujem. Mogu da kažem da nas je to dodatno zbližilo. Deca su se po nekoj slučajnosti rodila istog datuma. To je sa ekonomske strane dosta dobro, četiri rođendana, dve torte – kaže Vitanov ranje za Grand.

PAVLE VITANOV 51 GOD. STRUMICA 4

Kako njegova ćerka izvodi Verijevu kompoziciju pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Pavle Vitanov i Angel Vitanov – Božanstvena ženo – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić