Login/Registracija

Neočekivano: Joca Savić i Mare u spotu Ane Bekute (FOTO)

DSC04385

Pevačica Ana Bekuta pre nekoliko dana obradovala je publiku novom pesmom „Ne daju da ostarimo zajedno“ koja je ujedno i najava za njen novi album.

Međutim, sve je iznenadila činjenica da se u spotu, pored glumca Vladana Savića, pojavili Saša Milošević Mare i šef orkestra „Nikad nije kasno“ Joca Savić.

joca savic i mare u spotu ane bekute
Joca Savić i Mare u spotu Ane Bekute

Joca Savić i Mare u spotu Ane Bekute

Kada smo malo istažili, shvatili smo da ovo i nije veliko iznenađenje obzirom da je urpavo Mare uradio aranžman za ovu numeru koja je već osvojila srca publike.

U kafanskoj atmosferi zabeleženi su kadrovi, Mare je sve vreme igrao što je čudno za njega, dok je Joca sa harmonikom bio zadužen za dorbu muziku.

joca savic i mare u spotu ane bekute 1
Joca Savić i Mare u spotu Ane Bekute

Podsetimo, Mare je nedavno u emisiji otkrio kako je dobio nadimak, i prizano da su njegovi sinovi nasledili tatu kada je sport u pitanju.

-Najstariji sin je najviše u tome bio, tako da kažem, ali je prestao da trenira kada je napunio 21. godinu. Srednji je isto trenirao i hteo je da bude golman, a ovaj mali je podvojena ličnost. Sjajan je napadač, ali voli i da brani, borim se da ga odvatim od toga. I ja sam bio golman, mene zovu Mare po Enveru Mariću, sa pet godina sam dobio taj nadimak – rekao je Mare.

BONUS VIDEO – Mare o Aleksandri Prijović

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: youtube/freezone,
Autor: A. Milinković