Login/Registracija

„Drugačiji smo od njih“, Sara i Varja uporedile orkestar „Nikad nije kasno“ sa Sofrinim: „Imali smo težak zadatak“ (VIDEO)

Tokom osme sezone muzičkog šoua „Nikad nije kasno“ orkestar koji nosi naziv emisije tokom cele sezone prikupljao je pregrš komplimenata na račun svog rada, a posebno ponosne na dosadašnji uspeh su Sara Vidaković i Varja Topalović.

Kako i same kažu ključ uspeha je u konstantnom radu i trudu, ali i zadovoljstvu koje im ovaj posao pruža.

-Trudimo se da svaku pesmu dopunimo i da uradimo sve što je u našoj moći da kandidatima bude malo lakše i prijatnije- istakla je Varja za Grand ne krijući ushićenje pred novu sezonu Žikunog šoua.

Varja Topalovic 768x512 1

Osim što su vredne u Grandovom studiju, Varja i Sara kidaju i na terenu, a na svoju ulogu u orkestru su veoma ponosne.

-Meni pruža posebno zadovoljstvo to što sam prateći vokal. Nekako kada čuješ sebe kako upotpunjuješ glavnog lokala u nekoj numeri to ima određenu težinu. Poslednja saradnja uživo je bila sa Mirzom Selimovićem, inače radim sa Georgijevim- ponosno je istakla pevačica.

sara i varja 2

Ipak, nije od samog starta sve bilo lako. Održati lestvicu koju je postavio orkestar Aleksandra Sofronijevića bio je veoma težak zadatak, a članovi orkestra „Nikad nije kasno“ su definitivno nadmašili sva očekivanja.

-Mnogo nam je drago jer smo imali veoma težak zadatak. Mi smo se stvarno trudili da na svaki način budemo što uspešniji, na vrhunskom nivou i da prevaziđemo očekivanja- ponosno je rekla Varja, a Sara je za Grand dala obećanje da će i ove sezone briljirati.

-Mislim da je besmisleno porediti grupu muzičara ili pevače. Koliko god da je orkestar Sofronijevića postavio neku lestvicu mi smo drugačiji od njih nekako, a oni su savršeni na svoj način. Jesu postavili lestvicu koju treba ispoštovati, ali su to sad već neke nijanse. Mislim da je svaki orkestar pokazao neke svoje kvalietete.

ORKESTAR NIKAD NIJE KASNO SNIMANJE 07032023 FOTO MUNJA 4 768x512 1

A na koji način će Sara i Varja uskoro obradovati publiku i kakvo to iznenađenje spremaju saznajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Otkrivamo šta vas čeka u drugoj epizodi „Nikad nije kasno“

POGLEDAJTE I:

Autor: J. Jović