Login/Registracija

Članice orkestra „Nikad nije kasno“ otkrile šta zameraju kolegama, a jedna planira da ode u „Zvezde Granda“ (VIDEO)

SARA VARJA 1

Članice orkestra „Nikad nije kasno“ Varja Topalović i Sara Vidaković postale su nove stalne članice ovog sastava koji prati veliko muzičko takmičenje veterana. Njih dve tokom čitave sezone svojim pevanjem pratećih vokala, ali i solističkim nastupima dodaju poseban začin čitavom šou programu, a da li im je lako u pretežno muškom društvu, kao i mogu li sebve da vide u ulozi takmičarki na velikoj Gandovoj sceni govorile su za naš portal.

-Što se mene tiče mislim da smo se fenomenalno uklopili – rekla je Sara, a Varja dodaje i šta joj se posebno dopada na snimanjima:

-Bitna je atmosfera a sve je super – dodala je Varja. Na pitanje kako se snalaze među 10 do 15 momaka i da li uspevaju da se snađu u muškom muzičkom društvu pevačice kažu.

Varja Topalovic

-Snalazimo se muški! Super, samo što često pohvale samo momke, kažu:“Bravo momci“ kada žele da pohvale orkestar. Moram da kažem da smo ipak tu i nas dve – rekla je Varja, a Sara je otrkiola šta onda rade.

-Vrlo često nas dve dobacimo onako suptilno „i devojke“. Ali to je normalno, svaka čast za momke. Jer kad se bolje razmisli velike stvari leže na njima zapravo, mi smo tu neko ko je lepša strana i neko ko možda obavlja ipak malo sporedniji deo posla u odnosu na njih. Ipak oni drže celu priču – iskrena je Sara.

Varja je pre dve sezone učestvovala u „Zvezdama Granda“ a sada je okrila i da li bi se ponovo prijavila za ovo veliko muzičko takmičenje.

ORKESTAR NIKAD NIJE KASNO SNIMANJE 07032023 FOTO MUNJA 4

-Bila sam tada u vreme dok su bile onlajn prijave. Nisam želela da idem na audicije na kojima je uvek gužva, i pozvali su me. U prvom krugu takmičenja sam čak i dobro prošla, ali sam u sledećm krugu zbog bolesti malo kiksnula, ali je to bvilo preveliko iskustvo za mene. Bilo je to nešto što nikada u životu pre nisam radila, tako da je to donelo. Sada mi je nekako i lakše zbog toga ovde da radim. Baš sam i razmišljala kako bih mogla možda da se prijavim ponovo za „Zvezde Granda“ jer što da ne, treba probati – priznala je Varja.

Za razliku od nje Sara sebe ne vidi u takmičenjima, a ima i svoje obrazloženje.

310784584 1149318145997100 108262283508086047 n 1

-Vrlo mi jedrago što postoji prilika da se pokažu mladi talenti samo ja još uvek nisam našla poziv za konkretno takmičenje javno i mislim da mi je ovo daleko kreativnije za moje trenutno stanje. Generalno smatram da je u muzičkom svetu velika sujeta a nema potrebe za tim jer smo svi jedinke za sebe i posebne na svoj način. I nemamo razloga da se takmičimo između sebe – rekla je Sara, a i Varja se donekle slaže sa ovim stavovima i napominje:

-Samo da nas pomenete kao devojke – rekla je Sara a obe imaju poruku za gledaoce:

-Nikad nije kasno i verujte u sebe. Javite se da se družimo i da stvarno bude lepo kao i do sada.

Razgovor sa članiocama orkestra „Nikad nije kasno“ pogledajte u videu:

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja/Instagram saravidakovic,
Autor: A.Dačić/A.Milinković