Login/Registracija

Branka Kolarov nakon takmičenja prelomila: „Kada se moja misija završila, morala sam da probam“ (VIDEO)

Pevačica i učesnica osme sezone takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“ Branka Kolarov, obradovala je publiku novom pesmom koja nosi naziv „Tragovi u pesku“.

Branka ne krije da je ovu pesmu snimila još pre nekoliko godina, ali je sada rešila da je malo osveži i ponovo je predstavi publici.

BRANKA KOLAROV 41 GOD. NOVI SAD 2

U razgovoru za Grand ističe da ju je učešće u najemotivnijoj emisiji na Balkanu ohrabrilo da se odvaži na ovaj korak.

-Ovu pesmu napisala sam na jednom putovanju pre 13-14 godina i dok sam je pisala iskoristila sam i taj osećaj kako bi melodijski trebalo da zvuči. Prvu verziju pesme sam tada uradila i bila je baš balada, ali je nikada nisam objavila. Učešćem u emisiji „Nikad nije kasno“ sam shvatila da kad se moja misija završi, ipak probam da je malo osvežim i da je pustim u etar – počela je ona za Grand.

Capture 55

Branka priznaje da joj je drago što je njena nova pesma naišla samo na pozitivne reakcije kod publike, a ne krije da sprema i nova iznenađenja.

Nakon objave pesme, jako puno lepih komentara ima, ljudima je nekako lako da je pevuše, brzo ulazi u uho. Tekst je moja lična emocija i zaista može dotaći srca slušalaca – kaže Branka i dodaje:

-Posle ove pesme očekujem još saradnji i pesama. Meni je mnogo važno da svaku pesmu iznesem i da je dobro osetim i doživim. Hvala svima i na lepim komentarima i na sugerisanju, pa čak i kritikama, jer vas sasvim sigurno to podstiče da budete najbolja verzija sebe.

Capture 56

U videu poslušajte novu pesmu Branke Kolarov „Tragovi u pesku“:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/yutube,
Autor: A.Milinković