Login/Registracija

Naslednica Lepe Brene oduševila žiri, Mare joj uputio poseban kompliment: „Vaš glas bi prepoznao među 100 drugih“

dragana suljkanović oduševila žiri

Dragana Suljkanović rođena je u Makedoniji, ali trenutno sa porodicom živi u Švajcarskoj gde se bavi pevanjem koje je oduvek bilo njena ljubav.

Iako je dugo u muzičkim vodama, nije imala prilike da se pojavi na televiziji što želi sebi da ostvari pojavljivanjem u ovoj emisiji.

0A0A5327
Dragana Suljkanović oduševila žiri

Kao svog muzičkog uzora navodi Lepu Brenu, a svoje uzbuđenje nije mogla da sakije kada je dobila čast da svojim nastupom otvori emisiji.

Čim je izašla na scenu, Žika je pohvalio njenu energiju i iskrenost kojom pleni, a zatim predstavio njena dva brata koji su joj došli u podršku i koji drže firmu za obezbeđivanje.

KATARINA GRUJIC NNK SNIMANJE 18102023 FOTO MUNJA 37 ok

Pre nego što je zapevala, obratila joj se Katarina Grujić.

Pre svega moram da kažem da izgledate savršeno. Pošto ste rekli da Vam je želja da se pojavite na televiziji i na ovoj sceni, pa me zanima kakav je osećaj– upitala je pevačica.

– Ja sam to doživela kada sam rodila prvog sina i evo to je poseban osećaj– odgovorila je Dragana koja je zatim izvela pesmu od Lepe Brene „Perice moja merice“ koja je ispraćena aplauzom.

Dragana Suljkanović oduševila žiri

Drago mi je da ste ovako emotivno doživeli ovaj nastup večeras i ukupnu priču koju ste nam ispričali govori da ste izuzetno želeli ovo i ja vam od srca čestitam na ovom nastupu. Bili ste izvrsni– rekao joj je Duško Kuliš.

Ja sam čula samo enegriju i glas, nikakvu tremu. Uživala sam, pevala i igrala tako da od mene jedno veliko bravo– pohvalila je Kaća, nakon čega je svoj sud dao Saša Milošević Mare.

0A0A5353

Bilo je dosta dobro. Volimo da kažemo da uvek može bolje ali nekako taj prvi krug ne računamo strogo kao kasnije. Ono što je jako specifično za Vas je što bih Vaš glas prepoznao među 100 gasova što je jako dobro. Mislim da možete da birate žirok repertoar- zaključio je predsednik žirija.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO Nikad nija kasno – Bekstejdž – Emisija 10

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić