Dragana Katić u garderobi koja briše godine: Pogledajte sva voditeljkina izdanja sa TV-a VIDEO

Voditeljka Dragana Katić tokom cele sezone šoua „Nikad nije kasno“ briljirala je i ostavjla sve bez daha svojom pojavom.

Čini se da njeni stajlinzi nisu nikada propraćeni, ali i pohvaljeni kao ove sezone kada je iz nedelje u nedelju bila drugačija.

Dragana je pokazala i veliku hrabrost noseći šljokičave odevne komade, uske pantalone, neobične haljine i zanimljive cvetne dezene, a kako je rekla za ovakvo osveženje zadužen je njen stilista Nenad Todorović.

dragana katić

Osim toga, voditeljka je inspiracija mnogim damama različitog uzrasta.

Zato ako vam nekada ponestane ideje i poželite da zasijate baš poput Dragane Katić, tu smo mi da vas podsetimo na kombinacije koje je nosila tokom sezone.

dragana katić

Odela

Crno i belo odelo uvek su idealna kombinacija, za svaku priliku. Bilo da je u pitanju večera u restoranu ili neki važan događaj, ovakve odevne komade možete kao i Dragana upotpuniti upečatljivim nakitom i dobrim štiklama, te će se sigurno za vama svi okrenuti.

dragana katić
dragana katić

Lepršave haljine

Duge lepršave haljine uvek su odličan izbor da izgledate dobro, ali da se tako i osećate. Udobnost i eleganacija mogu zajedno, a to je dokazala i Dragana Katić!

dragana katić

‘Biznis’ elegancija

Ukoliko hoćete da odate utisak ozbiljnosti za neki važan događaj, a pored toga da izgledate lepo i privlačite pažnju, suknje i sakoi su idealno rešenje.

A, pogotovo kada poput Dragane Katić odaberete boju koja vam savršeno stoji, nema sumnje da je to pun pogodak!

dragana katić

Cvetni dezeni

Modna indrustrija kaže da cvetni dezen nikada ne ispada iz mode, a u to nas je uverila i Dragana koja je tokom sezone često birala šarene odvevne kombinacije.

Bilo da je u pitanju haljina, pantalone, interesantna bluza ili kombinezon, verujte da će sve oči biti uprte u vas, baš kao i nju tokom spektakularnog finala „Nikad nije kasno“.

dragana katić

Šljokice

Ne mora da se slavi Nova godina da biste zasijale! Šljokice su uvek odličan izbor za žurku, a kada želite da postignete elganciju možete ih ukombinovati sa jednostavnim crnim komadom odeće.

Dragana je za snimanje emisije dugu šljokičavu suknju spojila sa crnom bluzom i izgleda poput svetske dive.

U videu na početku teksta pogledajte stajlinge Dragane Katić koje uvek možete iskopirati.

DRAGANA KATIC NNK SNIMANJE 05102023 FOTO MUNJA 40 ok

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović