Tužna priča pevačice iz „Nikad nije kasno“: „Otac me je zaključavao i šišao na ćelavo, pobegla sam na Kosovo“

slavica ristic

Svaki učesnik šoua „Nikad nije kasno“ ima veliko životno iskustvo i priču na koju niko ne ostaje ravnodušan, ipak Slavica Ristić jedna je od onih takmičara koji su svojom sudbinom rasplakali mnoge kraj malih ekrana.

Pevačica iz Crne Gore rastužila je sve potresnim priznanjem da je na početku karijere bila osporavana i da je doživela torturu od strane oca koji je čak zaključavao kako ne bi mogla da ide u kafanu.

slavica ristic nikad nije kasno

Slavica Risić: „Tata me je ošišao do glave da ne bih pevala“

Njen otac bio je veliki protivnik da se bavi pevanjem, a kad razlog navodio je to što nije želeo da njegova ćerka prolazi kroz ono što muzičari doživljavaju na nastupu.

-Moj tata je u to vreme radio kao harmonikaš i znao je šta znači biti pevačica, to jest, na kakvom glasu su pevačice. Svim silama se borio i branio mi da pevam, čak me je i tukao i zaključavao. Kada sam imala 16 godina ošišao mi je kosu s glave da ne bih mogla da pevam- ispričala je Slavica za Grand i otkrila da ga nije poslušala, već je ubrzo nakog toga pobegla iz kuće.

16cb71d435b6ee27702675b056837adaaffe0a30

Kako je rekla za Grand, želela je da samo prati svoju želju i da postane pevačica.

-Jedno veče sam samo odlučila da se spakujem i odem iz kuće. Otišla sam u Prištinu i zaposlila se kao perač čaša. Molila sam gazdu restorana da me pusti da otpevam barem jednu ili dve pesme i tako je krenulo. Konačno sam postala pevačica -rekla je Slavica koja se nakon toga ubrzo i udala.

Ali umesto idiličnog braka i međusobne podrške, naišla je na nerazumevanje i zabranu da se bavi onim što najviše voli. Ali ne od strane tadašnjeg supruga, već od strane svekra.

Otac mog prvog muža me je sklonio iz kafane, ni on mi nije dao da pevam. Rekao mi je da ne mogu u tri ujutro da dolazim u štiklama u njihovu kuću. Nikad mi niko nije pomogao, samo su se čudili kako nisam postigla više u karijeri– istakla je pevačica koja se nakon trideset godina bavljenja muzikom, proslavila pojavljivanjem u šouu „Nikad nije kasno“.

-Zahvalna sam Bogu što sam ovo doživela. Da sad umrem ne bih žalila– rekla je. Ipak, na vrhuncu popularnosti dogodila joj se još jedna tragedija.

-Posle tatine smrti, nažalost desila se još jedna tragedija. Umrla mi je i sestra i to sa 38 godina. Zbog toga sam napravila malu pauzu, ali sam počela da radim u Švajcarskoj u jednoj diskoteci- otkrila je Slavica.

70a582c477471a92ebe49f9fefd1fdc600983b39

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I. Ankić