Žika Jakšić pomogao pevačici u inostranstvu: „Nisam imala osiguranje, morala sam kod doktora“

dijana popovic 2

Nekadašnja učesnica šoua „Nikad nije kasno“ Dijana Popović ne može da zaboravi gest Žike Jakšića koji joj je maltene spasao život u teškoj situaciji.

Naime, Dijana poznaje Žiku iz mladosti kada su radili zajedno

– Sa Žikom sam radila i stvarno sam srećna zbog toga. On je prvenstveno divan čovek i muzičar i nije se uopšte promenio. Bio je human, pošten i iskren kao i sada imao je uvek želju da pomaže drugima i ja sam mu beskrajno zahvalna zbog ove emisije– izjavila je Dijana u sezoni u kojoj se takmičila.

ZIKA JAKSIC NNK SNIMANJE 07062024 FOTO MUNJA 25 ok

Iz perioda aktivnog druženja i nastupanja sa Jakšićem, pamti mnogo lepih trenutaka , ali i jedan njegov potez koji nikada neće zaboraviti.

– Žika je meni pomogao u Nemačkoj. Kada smo došli,svi smo bili u fazi snalaženja, dobili smo neku muzičku vizu međutim nije to išlo baš kako je trebalo. Nismo imali zdravstveno osiguranje, a morala sam da idem kod doktora– počela je priču pevačica, a zatim ispričala kako je autor i voditelj „Nikad Nije Kasno“ spasio situaciju.

Tada je Žika došao na ideju da napravi osiguranje preko jedne žene koja je radila tamo. Ne mogu da vam opišem kako sam se tada osećala, ja njemu to nikada neću zaboraviti. On je napravio nešto što drugi nisu koji su trebalo to da urade. Imao je osećaj za sve nas i bio nam je kao stariji brat i ja ga stvarno cenim i volim kao takvog– zaključila je Dijana za Grand.

BONUS VIDEO- Najemotivniji momenti u „Nikad nije kasno“:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić