„Došla sam da se družim a možda ću postati svekrva“, takmičarka Aleksandra Pavlović šokirala priznanjem o razlozima učešća (VIDEO)

IMG 2524

Emocije kao i svake nedelje lajtmotiv su svake epizode muzičkog takmičenja veterana „Nikad nije kasno“ a ovoga puta takmičarka Aleksandra Pavlović iz Grdelice pokrenula je njihovu lavinu kada je priznala da je pronašla snajku u ovom popularnom programu.

-U profilu sam rekla da dolazim da se družim, ali nisam znala da ću možda postati svekrva – rekla je Aleksandra i potom dodala:

-Oženiću sina i vodiću ovu malu izgleda za Leskovac.

Sara

Domaćin emisije Saša Jakšić Žika bio je šokiran saznanjem, i odmah je reagovao:

-Koju malu ćete voditi? – pitao je Žika.

Ispostavilo se da se radi o Sari iz orkestra „Nikad nije kasno“.

-Da li ste vi sigurni u to? – morao je da proveri Žika, a takmičarka je čvrsto stajala na onome što je prethodno izjavila.

DSC06672

-Mi smo sigurni, a za Saru ne znam – poručila je veteranka što je izazvalo aplauz u studiju, a Žika je zaključio da takmičarka ima želju da oženi sina za pevačicu iz orkestra ove emisije.

Predsednik žirija Saša Milošević Mare bavio se ekonomskim aspektima u ovoj emisiji. Mare je naglasio da da danas više ništa nije isto kao lani a zanimalo ga je kako se kreću cene u današnje vreme.

-Ne znam da li ti je porasla cena nakon ovog nastupa? – pitao je Mare jednog takmičara.

Potom je i otkrio recept za ekonomski uspeh.

DSC06676

-Za dobru cenu moraš dobro da pevaš – poručio je Mare.

Nova epizoda „Nikad nije kasno“ na programu je u nedelju 2. aprila u 21 sat na TV Prva a delić atmosfere pogledajte u videu.

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić