Dobrila Čabrić o popularnosti: „Ljube mi ruke, svuda me zaustavljaju“

dobrila 2

Pevačica Dobrila Ivanovska Čabrić proslavila se pre pet godina u emisiji „Nikad nije kasno“, a danas kaže da je i dalje popularna kao tada.

Gostujući u emisiji „Grand Magazin“ Dobrila je otkrila da joj svakog dana ljudi prilaze, a kako kaže to je dokaz da se za ove godine nije promenila.

dfb5efdd6675ea8d81868d77bd03ec8e2bd34a7c

Dobrila Čabrić o popularnosti

-Prošlo je pet godina od emisije „Nikad nije kasno“, ali ta popularnost i danas traje. Mene zaustavljaju svuda, ljube mi ruke. Mnogo me vole svuda, prepoznaju me, a to znači da se nisam izmenila, ali je prošlo pet godina već – rekla je ona za Grand.

e8331869d4881316097bed7718f46a0efc035767

Pevačica je ujedno i najstarija pevačica koja se pojavila do sada u emisiji „Nikad nije kasno“, a još jednom ističe da planira da živi preko sto godina.

-Za dva meseca punim 96 godina, ali mogu reći da ih ne osećam. Neka stoje i neka se množe, a ja idem dalje. Do 130, pa neka umre ko hoće, tako sam sebi zacrtala i ja tako hoću. Tu gde živim klima mi pomaže, sve radim kao i ranije – zaključila je ona.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Prolava rođendana Dobrile Čabrić

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: A. Milinković