Znate li koji hit Šabana Šaulića je napisao Mare?

0A0A8866

Sašu Miloševića Mareta gledaoci su zavoleli kroz šou „Nikad nije kasno“, gde je već devet sezona u stalnoj postavci žirija, a malo ko zna da je i najveći tvorac domaćih hitova narodne i zabavne muzike.

Osim što je napisao „Molitvu“ Mariji Šerifović, pesmu koju smatra svojim najvećim uspehom, Mare kao producent, tekstopisac i aranžer potpisuje i brojne hitove Aleksandre Prijović, Dženana Lončarevića i drugih zvezda.

Ipak, malo ko zna da je Mare tvorac kompletnog albuma Šabana Šaulića iz 2005. godine, gde se izdvojio hit „Telo uz telo“.

Danas je veoma ponosan na to što je imao čast da sarađuje sa kraljem narodne muzike, a seća se i prvog susreta sa njim kada je imao samo dve godine.

Mlađani Milošević tada je završio u krilu poznatog pevača, a svojevremeno je objasnio i kako je do toga došlo.

-Moja deset godina starija sestra Svetlana pohađala je časove harmonike kod Buce Jovanovića, čoveka koji je „izmislio” Šabana Šaulića, Silvanu Armenulić i mnoge druge. Sa ocem sam odlazio na te časove, a pošto sam imao dve godine, bio sam im interesantan, i otud ja u krilu Šabana Šaulića– ispričao je jednom prilikom Mare.

0825b6a65a671fd1c4185ddd355f454b29796b1c

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić