„Đavo me hoće, Bog me ne da“ 94-godišnja Dobrila OGOLILA dušu: „Volim život i izlaske“ (VIDEO)

92f5ff3e85299e3a38d25afd24a6b6b2b23b622b

Iako uskoro puni 95 godina, najstarija učesnica takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“ Dobrila Čabrić živi i radi kao da je u cvetu mladosti.

Bivša veteranka je ostvorila dušu za Grandov portal i priznala da joj godine ne mogu ništa i da sprema broja iznenađenja za publiku, a prvo je knjiga koja će opisati njen dosadašnji život.

-Spreman knjigu u kojoj ću opisati moj dosadašnji život, uskoro će izaći i mislim da će publika biti oduševljena. Po mojoj knjizi će se raditi i jedna mono-drama gde ću ja biti glavna uloga, jer sam pre svega glumica. To je moj svet, publika i scena, bila sam glumica toliko godina, mojoj sreći nema kraja. Najviše sam opisala učešće u emisiji „Nikad nije kasno“, to je na mene ostavilo najveći utisak do sada. Umesto promocije, biću ja na sceni sa mojom knjigom i sa živom rečju ko sam, šta sam i zašto sam. Sigurno ima detalja koje do sada niko nije znao, a sada će saznati. Knjiga se zove „Na putu ka stotoj“ – kaže ona.

Dobrila sprema i veliku rođendansku žurku za svoj jubilarni rođendan i raduje se druženju sa prijateljima i kolegama sa kojima će proslaviti život.

Capture 1 31

-Punim jubilarnu 95tu godinu, nadam se da ćemo se zajedno družiti i proslaviti ovde u Beogradu. Naravno ako me opet nešto ne strefi, jer mene uvek nešto strefi. Ova godina je bila katastrofalna za mene, imala sam dve saobraćajne nesreće. Ono prevrtanje kod Ohrida sa kolima, pa onda su mi pre mesec dana otkazala kola. Volan otkazao, kočnice isto, auto je krenuo sam da ide po putu, levo desno. Raspala se kola, a ja ostadoh živa sa volanom u rukama i kolima na krovu. Rezultat svega toga je da sam ja opet ovde. Često mi kažu tebe đavo hoće, ali te Bog ne daje, ja hoću da živim 120. godina, pa neka umire ko hoće – kroz smeh dodaje veteranka.

Godine su za nju samo broj, a pred našim kamerama otkriva kako je i dalje tako mlada i odakle crpi energiju i entuzijazam za život.

Capture 1 32

Možda ste baš vi mladi razlog tome, stalno ste oko mene i ja ne mogu drugačije da zračim. Kod mene ne izbija virus starosti, kada se neka godina umeša u moje zdravlje, ja samo kažem iš od mene – zaključila je Dobrila za Grand, a u nastavku teksta pogledajte intervju.

Foto: Z.K.Munja/youtube,
Autor: A. Milinković