„Postao sam osoba puna samopouzdanja“ Dejana Draškovića takmičenje promenilo, za sve je zaslužna jedna osoba (VIDEO)

Dejan Drašković ne krije da ga je za takmičenje muzičkog šoua „Nikad nije kasno“ prijavila supruga, a da je on pokazivao znakove neodlučnosti i nervoze isključivo zbog jednog.

-Zbog treme, s obzirom da se radi o višemilionskom auditorijumu, ta emisija je najgledanija u regionu, uz „Zvezde Granda“. Tako da sam znao šta me čeka. Međutim, kada su se kamere upalile, onda sam bio neki drugi ja. Postao sam osoba puna samopouzdanja. Inače sam privatnouvek takav, ali postoji treme kada se radi o ovakvim emisijama kao što je „Nikad nije kasno“ – rekao je on.

Dejan Drašković – Postao sam osoba puna samopouzdanja

IMG 5593
Dejan Drašković – Postao sam osoba puna samopouzdanja

Na snimanju prve emisije Dejan je doživeo trenutak napetosti kada je gotovo pao, a nedavno je priznao da je to bio samo trenutak nepažnje.

-Nije trema, to je bila moja nepažnja. Nisam dobro osmotrio situaciju, nisam video konfiguraciju terena. Uglavnom, ja sam zapeo kada sam prilazio voditeljki Dragani Katić i ona mi je onda rekla „Ovo mora biti dobar znak“ i bio je, došao sam do finala. Tako da sam svaku sledeću emisiju pazio dobro gde gazim i naučio sam napamet gde šta stoji, tako da nije bilo više problema – ispričao je pevač iskreno.

IMG 5591
Dejan Drašković – Postao sam osoba puna samopouzdanja

BONUS VIDEO: Dejan Drašković o porodici i svadbi ćerke

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: printscreen,
Autor: K.Marković