Login/Registracija

Snežana Đurišić se prisetila šoka koji je doživela zbog Darka Lazića u „Zvezdama Granda“: „Pokušala sam da mu dočaram i nisam mogla da verujem“ (VIDEO)

Od samog osnivanja „Zveda Granda“, Snežana Đurišić je deo ovog projekta koji uspešno opstaje skoro dve decenije i kroz koji je prošlo na hiljade pevača od kojih su mnogi izgradili svoja imena na estradi upravo nakon pojavljivanja u ovom takmičenju.

Iako je kroz ovaj format prošao veliki broj talenata, za neke pevače je odmah bilo jasno da će biti velike zvezde poput Darka Lazića koji je odeno pobedu davne 2009. godine.

Tokom njegovom učešća u takmičenju, imalo je priliku da zapeva sa Snežanom Đurišić koja je u ovog momka verovala od samog starta. Oni su zajedno izveli pesmu „Kako ti je kako živiš“ kada se pevačica uverila da je on rođen talenat.

Kako da se ne oduševim kada vidim dečka od 16 godina koji rame uz rame po kvalitetu pevanja može da stane pored nas koji imamo ozbilje karijere iza sebe– rekla je Sneža nakon što je videla snimak njihovog dueta u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, a zatim se prisetila i njihove zajedničke probe za taj nastup kada je ostala zapanjena.

Kada je Saša rekao da će ovo da se dešava i da smo svi dobili jednog od njih, ja sam pokušala da Darku dočaram kako neke trilere da otpeva i ja otpevam, on kaže dobro i na jedan sve otpevao, to je kad ti Bogda. Nije čudo ni što je tada pobedio ni što je danas zvezda, jer je dobar pevač– iskrena je Đurišićka.

U nastavku pogledajte kako je ovaj duet izgledao.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić