Otkriveno ko će da krsti sina Marije Šerifović: „Ne može niko drugi“

U poslednoj epizodi emisije „Zvezde Granda“ otkriveno je da će Saša Popović da krsti sina Marije Šerifović, malenog Maria.

Ovo saznanje dogodilo se tokom emisije, kada je Ceca ušla u raspravu sa Marijom oko glasanja i optužila Popovića da sve češće tokom „Zvezda Granda“ staje u Šerifovićkinu odbranu, na šta je Popović odgovorio da mora jer će se uskoro okumiti.

-Ma sram vas bilo majke mi, ovo je skandalozno – rekla je Ceca nakon što njena kandidatkinja nije osvojila dovoljan broj glasova i nakon što je Marija uputila niz kritika na račun ponašanja na sceni.

0A0A0288 2

Ceca Ražnatović nije posustala sa svojom borbom oko glasanja, te je ljutitim tonom postavila pitanje Mariji.

-A ti izvodiš akrobacije na sceni? – pitala je Ceca nakon Marijinih zamerki njenoj kandidatkinji.

-Boga mi, ja da – odgovorila je Šerifovićka, a Ceca je nastavila:

Videli smo, ti staneš i pevaš. Koje ti akrobacije izvodiš? Ma ajde molim te.

0A0A9872 1

Tu se umešao Saša Popović koji je stao u Marijinu odbranu, tvrdeći da je ona prepuna energije.

Prvo, ja sam bio na Marijinom koncertu u Sava Centru, i to što sam video ja sam se stvarno šokirao. Tu energiju koju sam video od Marije, to odavno nisam video – istakao je on.

Niko ne priča o Marijinoj energiji, a ti advokatu, kad se ne bi uključio da odbraniš Mariju, ja ne znam šta bi se desilo?!? Mi ovde ocenjujemo pevanje, ove devojke su oštećene – nastavila je Ceca da brani obe kandidatkinje iz ovonedeljnog duela.

0A0A0346 1 1

Ti si Marijin fan, tvrdim. Imam ovde koliko svedoka, nije to ništa novo – rekla je Ceca, na šta je Popović odgovorio da to nije tačno i da voli i poštuje Mariju isto kao i nju, što je Ražnatovićku još više razljutilo.

-Ćuti Popoviću, ne brani je više. Prekini, ućuti se više. Kako neko krene na Mariju, on kao pevac neki tamo, kao petao skače– rekla je ljutito.

Saša Popović krsti sina Marije Šerifović

Nakon toga, Popović je sve iznenadio izjavom da će on krstiti Marijinog sina.

-Moram, ko će da krsti Maria, nego Saša Popović, ne može niko drugi – istakao je, a Bosanac je dodao:

-Kum nije dugme!

FILP4702 1 1

BONUS VIDEO: Saša Popović u skupocenom Poršeu stigao na snimanje

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković