Nevres Hadžić ima porodicu za divljenje, a sada je otkrio koji je recept uspešnog braka: „Mnogima smo uzor“

Nevres Hadžić supruga

Kažu da iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena, ali i mnogo ljubavi i pažnje čime se nekadašnji pobednik „Nikad nije kasno“ Nevres Hadžić može pohvaliti da ih ima u izobilju.

Kako je i sam mnogo puta isticao, bez podrške porodice ništa u životu ne bi postigao jer su mu oni bili najveći vetar u leđa i motivacija na putu ka uspehu, ali i životnoj borbi.

Njegovu naslednicu Elmu, koja je talenat nasledila od oca zavoleli ste već posle jednog otpevanog stiha, ali moge zanima ko je supruga nekadašnjeg pobednika.

nevres i elma e1681209406303

Oni koji su pratili najpopularniji šou „Nikad nije kasno“ imali su prilike da upoznaju pevačevu lepšu polovinu Elviru sa kojom uživa skoro tri decenije u skladnom braku.

Da bi nešto opstalo treba negovati, a Nevres se trudi da svojoj izabranici i danas priređuje život kao iz bajke te popularni par slobodno vreme često provodi na putovanjima.

508c1db490e131028e41984f8c4996064b47f15f

Idealan i srećan brak je kako Nevres tvrdi ključ uspeha njegove porodice te je otkrio i recept njegove ljubavne idile.

-Moja porodica i ja smo mnogima u Srebreniku uzor. Imam idealan brak, ne postoji idealno ali ja to imam. Sa svojom ženom sam od prvog dana od kad smo se upoznali, a tako učim i svoju ćerku. Recept je samo da se volite, da budete verni i pošteni- objasnio je pevač svojevremeno za Grand.

c0c90d90c03765b1bd0112a29d5785a83feb7afe

Podsetimo, nekadašnji pobednik šoua „Nikad nije kasno“, Nevres Hadžić iz Srebrenika nedavno je za Grand sumirao brojna dešavanja koja su ga zatekla, a jedo od najlepših je veridba njegove jedinice Elme.

-Kao i svaki roditelj, jako sam srećan što smo moja supruga i ja dočekali jednu tako radnosnu vest, a još više me raduje što je i moja kćerka srećna. Bilo je i suza radosnica, a naravno i malo slavlja sa mojim najbližim prijateljima- sa osmehom je istakao, ali i priznao da mu odvajanje od mezimice veoma teško pada.

-Naravno da mi teško pada… Svakako da mi je teško, ali me isto tako raduje što će provesti ostatak života sa osobom koju voli i koji je ceni i poštuje!

BONUS VIDEO- Nevres i Elma Hadžić- Kako ti je kako živiš:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: S. Č.