Login/Registracija

Danče napravila pometnju, Mare potpuno zbunjen: „Ovo je MISTERIJA, meni i dalje nije jasno“

IMG 0575

S obzirom da je zbog udaje stopirala svoju muzički karijeru, šarmantna Danče Josifoska priznaje da trenutno živi svoj san, a večeras je ostvarila još jedan svoj cilj.

Naime, Danče je odlučila da pokaže žiriju, ali i mnogobrojnoj publici da sjajno pliva u svakom muzičkom žanru te večeras sa osmehom zapevala numeru Lepe Brene „Imam pesmu da vam pevam“.

Ovaj potez posebno je pohvalila Sanja Kužet, međutim sud o tome šta takmičarki bolje leži prepustila je predsedniku žirija Saši Miloševiću Maretu.

IMG 0577 1

A Danče je čvrsto rešila da zasija i čim se latila mikrofona stvorila je neverovatnu i vrcavu atmosferu.

-Pa šta reći, vi ste dokaz i pravi primer da Makedonija ima sjajne pevače. Ovo je bilo opušteno i ležerno i vidi se da volite ono što radite. Pritom je ovo jako teška pesma! Niste se dali zbuniti u ovom drugom refrenu, veliki plus od mene- odupevljeno je priznao Mirza Selimović.

-Ona definitivino donosi radost na scenu sa sobom. I evo ja sve vreme razmišljam i pokušavam da nađem odgovor na Sanjino pitanja koji stil joj više leži. I evo ja posle ovog drugog izvođenja ne znam da kažem, tako da svaka čast!- istakao je Mare.

IMG 0578

Iako nije muzički obrazovana Sanja je priznala da je u svakom stihu i taktu uživala, a što je najbitnije verovala takmičarki tokom izvođenja Breninog hita.

-Energija vam je fantastična, ubedili ste me da je to to. Od mene imate veliki plus i meni više ništa ne treba- poručila je voditeljka „Zvezda Granda“.

S obzirom da smo ušli u drugi krug takmičenja publika će imati mogućnost da uživa u onom još lepšem, revijalnom delu gde takmičari nastupaju i sa prijateljima i članovima porodice.

-Pored mene je njen prijatelj Toni koji je inače muzičar u bendu „Dani bend“ u kom oni pevaju zajedno- otkrio je Žika Jakšić, a potom upitao takmičarku kakve su reakcije kolega i prijatelja nakon prvog nastupa u šouu „Nikad nije kasno“.

-Svi mi čestitaju, čak i oni koji me ne poznaju. Mnogo mi je drago zbog toga što me prepoznaju i pozdravljaju na ulici, navikavam se na to- sa osmehom je ispričala Danče.

IMG 0567 2

Nakon malo ćaskanja, ovu hladnu decembrasku noć Danče i Toni ulepšali su, ali i zagrejali čuvenom duetskom numerom Ane Bekute i Kebe „Treba vremena“.

IMG 0593

Potpuno zasluženo, publika je njihov nastup pozdravila gromoglasnim aplauzom, dok članovi stručnog žirija nisu štedeli reči.

-Evo Mare čuo si Danče u tri različita žanra, tri stila i koji joj najbolje leži?-zanimalo je Draganu Katić.

-I dalje mi nije jasno, misterija! Sve je u redu- nasmejao je Mare ceo studio, a takmičarka nije skidala oseh sa lica zbog komplimenata koje je večeras dobila.

0A0A0815
Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović