Boban Canevski OKAČIO MIKROFON O KLIN? Razvukao osmeh, pa pokazao svoje NOVO ZANIMANJE (FOTO)

f65b446e4bf5ee4466976412e8a7ccc9817cca7f

Od kada je odneo pobedu u emisiji „Nikad Nije Kasno“, Boban Canevski radi punom parom, a deluje da je onaj jedan od onih koga posao pokreće.

Njegovi nastupi uvek su puni do poslednjeg mesta, što možemo videti i snimcima koje redovno objavljuje na svom Instagramu, međutim poslednjim videom izazvao je veliki broj rekacija.

Naime, tokom jedne svirke Boban je seo za bubnjeve i sa velikim osmehom na licu počeo da svira, dok je u opis istog napisao: „Bubnjar“.

Iako se ovom prilikom našalio sa pratiocima, fanovi su mu poručili da slobodno uživa i u sviranju, ali da mikrofon nikako ne ostavi jer pravi atmosferu za pamćenje gde god da se pojavi.

Screenshot 20221218 100846 com.instagram.android

Podsećamo, nedavno smo imali prilike da vidimo i kako Canevski održava svoju formu u teretani o čemu je govorio za naš portal.

Trudim se da održim dobru kondiciju, mislim da je u ovom poslu važno i da održavaš dobar glas, ali i stas. Ne možemo da se lažemo i da kažemo da fizički izgled pevača nije bitan, zato se trudim da izgledam dobro i u ovim godinama. Za sad mi najteže padaju vežbe za stomačne mišiće, kao i kardio vežbe, tu mi treba baš velika upornost (smeh)- požalio se Canevski 

Foto: Z.K.Munja/ instagram,
Autor: S. Čumić