Login/Registracija

„NE ŽELIM DA GUŠIM SVOJE ŽELJE“, Sanja Kužet PROGOVORILA o nepoznatim detaljima sa snimanja emisija (VIDEO)

Večeras ćemo imati prilike da Sanju Kužet gledamo u žiriju emisije „Nikad Nije Kasno“ u kojoj je uvek rado viđen gost.

Iako se Žikinom pozivu u šou veterana uvek rado odazove, nije pristalica čestih odlazaka na javne događaje koje, ipak, kada poseti baci sve pstale u senku svojom pojavom.

– Hvala na komplimentu, neko sam ko ne ide često na javne događaje i onda kada odlučim da odem na nekoliko nekih onda hajde da to bude u velikom stilu. Drago mi je kada izađem sa ove velike scene i onda ljudi imaju priliku da pričaju s amnom, jer tos u retke prilike nekako su me fiksirali za ovu scenu– kaže Sanja.

Ono što joj je svakako prijalo je to što su joj se putevi ponovo ukrstli sa Jelenom Karleušom.

– Ovo je bio prvi put da smo se videle nakon godinu i po dana i zaista sam se obradovala i imale smo o čemu da popričamo jer sam navikla, iz sezone u sezonu, da provodimo vreme zajedno, što u poslednjoj nije slučaj– objasnila je ona.

Zanimalo nas jei kako se, po njenom mišljenju Ceca snašla u žiriju.

– Zvezde Granda fenomenalno funkcionišu, svako ima svoju poziciju. Ceca je zaista požrtvovan mentor, uklopila se odlično i bila sam iznenađena kako se emotivno sve shvatila– otkrila je lepa brineta.

Ponekad među članovima žirija izbiju svađe, međutim Sanja se trudi da ne bude deo njihovih sukoba.

– Navikli ste da ja mnogo ne reagujem na te stvari, zato što njih to brzo uhvati i isto tako prođe, posle nastavimo da snimamo i sviam je lepo– tvrdi Kužetova.

Početkom ove sezone, Sanja je odlučila da manje pleše, a evo o čemu se zapravo radi.

– U prvom krugu su kandidati ti na koje svi reflektori treba da budu upereni. Igram ja i u ovoj sezoni, to je meni sastavni deo mog rada da me neka lepa pesma ponese i ja reagujem instiktivno i ne želim da te svoje želje gušim– iskrena je ona.

Nedavno se upustila i u biznis sa zdravim sokovima, a kako joj ide na tom polju saznajte u videu ispod.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić