Login/Registracija

POSEDUJE HOLIVUDSKU LEPOTU: Porede je sa Elizabet Tejlor, a njen najveći uspeh su njeni sinovi

Popularna voditeljka Dragana Katić koja važi za ženu od stila, bez lažne skromnosti priznaje da i sama sebe smatra za takvu.

Često je porede sa holivudskom divom Elizabet Tejlor, što njoj izuzetno prija, iako generalno ne voli da liči ni na koga. Najveći životni izazov za nju je roditeljstvo, a tajna njene lepote je, kako kaže, u Božijem prstu.

Mislim da imam neki svoj stil, da sam se prilagodila godinama, i ne hvata me kriza starenja– rekla je voditeljka za Grand, pa se nadovezala:

Uvek se setim jedne misli Vivijan Vestvud „Mogu da izaberem najbolju, i najlepšu, i najskuplju haljinu, ali ako taj neko ko je nosi nema stila, ni haljina ne može da bude to što jeste.

Kako je mnogo puta pokazala kako jedna žena treba da izgleda, pitali smo je da li čovek rađa sa stilom ili pak može da se stekne godinama.

Mislim da se ipak rađa, odmalena možemo da vidimo ka čemu idemo. Svi smo mi imali neke promašaje, to je logično, ali ako želiš možeš da oformiš svoj stil. Ali i mora postojati neki urođen talena – istakla je Dragana, pa odgovorila kako uspeva da uvek izgleda sveže i bude drugačija, koliko joj je potrebno da tako blista svaki put kada se pojavi na velikoj Grandovoj sceni.

Meni je dovoljna ljubav prema ovom poslu i svaka sezona i emisija mi je novi izazov. Svaki put kada krenem na posao, ja se radujem. To je dovoljno da bih se dobro osećala, da bih dobro izgledala i da bi ljudi videli da zračim– rekla je ona.

Poznato je da je Dragana divna majka i uspešno podigla svoja dva sina, za Grand otkriva kako je uspela da uklopi roditeteljstvo i karijeru.

Moj najveći izazov u životu jeste roditeljstvo i meni je žao kada se neko ne ostvari na tom planu, jer to nosi toliko lepote, odgovornosti i sazrevanja. Naš životni krug dobija neki svoj smisao i celinu upravo sa rađanjem dece– rekla je i odgovorila na pitanje da li su joj sinovi tokom karijere bili kritičari, i da li su joj nekada skretali pažnju na njen izgled:

Kako da ne, mnogo puta. Posebno Boban. On zna da kritikuje moje frizure, pa čas voli da imam lokne, čas voli da imam ravnu kosu. Onda, vrlo često govori kakva mi je šminka, kako sam obučenam, da li mi je to lepo ili nije lepo. Oni su moja najveća podrška i kritičari.

Kako lepota jeste u oku posmatrača,pitali smo je koliko je važna i da li pomaže u poslu kojim se bavi.

Lepota uvek pomaže u životu. Lažu oni koji kažu da ne pomaže. Lepota je bitna i uvek pomaže– istakla je voditeljka.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B.Stuparušić