NEVEROVATNE ISPOVESTI TAKMIČARA: Evo ko se večeras bori za ostvarenje svojih snova

Iako smo njihove životne priče čuli još u prvoj emisiji, vreme je da se podsetimo neverovatnih ispovesti takmičara koji će svoju sreću potražiti večeras, u drugom krugu „Nikad nije kasno“.

DANCE JOSIFOSKA 54 GOD. SKOPLJEMKD 3

Danče Josifoska ima 54 godine i dolazi iz Skoplja

Muzikom tj pevanjem počela je da se bavi relativno kasno. U svojoj 42. godini počela je javno da nastupa po lokalima sa svojim bendom po restoranima i kafanama. Gostovala je u televizijskim emisijama a učestvovala je i na Ohridskom festivalu. Završila je nižu muzičku školu, ali nije nastavila dalje da se muzički obrazuje. Danče je udata i ima dva sina, zbog porodičnih obaveza prestala je da se aktivno bavi muzikom i posvetila se deci. Njena velika želja joj je da se pokaže u najboljem svetlu u emisiji i po mogućstvu stigne do finala.

AMIL BISCANIN 53 GOD. PREBOLD 4 1

Amil Bišćanin ima 53 godine i dolazi iz Prebolda

Rošen je 1968. godine u Bosanskom Novom. Dete je rastavljenih roditelja i odrastao je u krugu bliže familije. Kada je završio srednju školu zaputio se u Beograd gde je nastavio školovanje. Počeo je da radi sve do odlaska na služenje vojnog roka 1988. godine. Muzikom je počeo da se bavi 1983. godine i prvo njegovo takmičenje dovelo ga je do trećeg mesta sa pesmom“U stol na tri noge“ od Atomskog skloništa. Bio je čest gost u tada popularnoj emisiji „Poselo“, gde je upoznao mnoge izvođače narodne muzike. Pre samog rata odlazi u Sloveniju gde i danas živi. Otac je troje dece i veoma je srećan. Vlasnik sam TV kanala Sehara. U svakom poslu pa i životu ima uspona i padova, tako je i kod njega. Najveći gubitak za njega je majka, koja je umrla a nije dočekala da ga vidi i da mu kaže „Dobro mi došao sine moj“. U čast svim majkama otpevao je pesmu sa suzama u očima „Sanjam majku“ od Halida Bešlića, taj snimak na Fejsbuku ima milionske preglede. Taj snimak ga je ponovo podigao kao pevača i osobu.  Zato se prijavio za emisiju „Nikad nije kasno“. Nije čovek koji po svaku cenu želi slavu, jer je sam dosta toga napravio u životu. Sve što radi radi iz srca, malo je tvrdoglav ali pošten.

NATHALIE PRIJOVIC 47 GOD. KOVIN 4

Nathalie Prijović ima 47 godina i dolazi iz Kovina

Rođena je u Francuskoj, gde je odrasla i školovala se. Potiče iz mešovitog braka, otac joj je Srbin a majka Francuskinja. Muzikom se bavi od pete godine. Završila je srednju muzicku školu (violina). Skoro svako leto sam dolazila kod moje babe u Srbiji i tako pomalo naucila srpski. 2004-te godine, sam odlučila da dođem da živim u Srbiju. Od tada sam se aktivno bavila klubskom muzikom. Moj najveći nastup je bio u Požarevac, sa grupom „Babakaï“ kao predgrupa Zdravku Čoliću. Već nekih dve godine retko nastupa uživo jer piše knjigu na francuskom jezikom. Inace je udata i ima tri ćerke. Za sebe kaže da je muzika njen pojretač i njen kiseonik.

ZORAN CVETKOVIC ZOF 51 GOD. LESKOVAC 10

Zoran Cvetković Zof  ima 51 godinu i dolazi iz Leskovca

U mladosti se bavio fudbalom, bio je golman i tako je dobio nadimak, po čuvenom Italijanskom golmanu Dinu Zofu. Školu nije mnogo voleo, ali je zato uz pomoć brata ušao u kafanu i počeo da peva sa svojih 15 godina. Celog života se bavi pevanjem iako je kako sam kaže, zbog premora i noćnog života par godina bio i prodavac knjiga. U svojoj karijeri doživeo je niz anegdota, sa slavlja posebno i to u Leskovačkom kraju gde veselja traju po tri, četiri dana. Zoran je oženjen i ima ćerku.

SASA PESIC 58 GOD. NIS 2 1

Saša Pešić ima 58 godina i dolazi iz Niša

Nikada i nigde nije nastupao javno, niti je učestvovao u bilo kakvoj muzičkoj emisiji. Za sebe kaže da je kućni pevač i to radi samo na porodičnim okupljanjima. Radio je dugo kao metalo-strugar, kada se fabrika zatvorila zaposlio se kao privatni autoprevoznik. Saša je oženjen i ima ćerku i sina. Učešćem u emisiji želi da proveri tvrdnje svojih prijatelja, i da vidi da li zaista dobro peva i da li zaslužuje veliku scenu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B. Stuparušić