Login/Registracija

Tijana Dapčević odlučila da zatrpa društvene mreže, o poručuje: „Slobodno me obrišite“ (VIDEO)

29d1ed8a7b57a591440674c708107dd994cdb50a

Sezona prazničnih odnmora uveliko je počela, a jedna od osoba koja je odlučila da slobodno vreme provede van svoje zemlje jeste i pevačica Tijana Dapčević koja je otputoval u Egipat. Veliku radost i osuševljenje što stiže u zemlju faraona Tijana je želele da podeli i sa drugima, pa je objavila neobičan rils snimak na Instagramu, a najavila je i da će da besomučno objavljuje snimke, i da pređe u takozvane „spamere“, pa kome ne bude to odgovaralo neka po njenom mišljenju reaguje i drastično. A ko je bude razumeo šta na prvom snimku kaže verujemo da će biti i nagrađen.

Pevačica je u opisu videa dodala kako pratioci mogu slobodno da je otprate ukoliko im se ne dopada snimak.

-Jedva sam čekala da napravim ovaj ril. P.S. Spamovaću sa rilovima postovima i storijima, slobodno me obrišite – poručila je Tijana u opisu snimka u kojem navodi da je došla u Egipat.

Pevačica je potom zsapočela sa objavljivanjem serije fotografija, a pokazala je i da njen sin poseduje sklonosti ka fotografiji.

-Prvi dan u Hurgadi. Slikao i snimao Vuk – napisala je Tijana ispod fotografija.

Pevačica je ranije otrkila kako uživa u provođenju vremena sa porodicom, a naglasila je i kako je njen sin Vuk doveo Dapčeviće u ritam redovne ishrane, tako da će im ol-inkluziv smeštaj koji su uzeli u Egiptu sigurno prijati.

kaže -Sin Vuk jede sve što i mi, i zahvaljujući njemu vodimo računa da se redovno hranimo. On nas je doveo u red kada su u pitanju sva tri obavezna obroka i tada se trudimo da svi zajedno budemo za stolom – rekla je ranije Tijana.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić