Aleksandra Bursać otkrila zbog čega je još uvek solo: „Tako ili nikako“ (VIDEO)

ALEKSANDRA BURSAC ZGS SNIMANJE 05042023 FOTO MUNJA 26 ok

Nova pesma Aleksandre Bursać „Klela“ čekala se godinama, a njeni fanovi su oduševljeni što je konačno ugledala svetlost dana. Ništa manje srećna nije ni pevačica koja je za Grand progovorila o novim projektima, ali i privatnom životu.

Smatram da su za sada reakcije publike odlične. Prošlo je tek nekoliko dana, ali se oseća moja emocija, potrudila sam se da publici ponudim kvalitet. U pripremi su još tri pesme koje izlaze uskoro – rekla je zadovoljna pevačica.

Neke Aleksandrine pesme koje je snimila pre mnogo godina opet su zaživele, zbog čega je naročito zadovoljna.

„Padale su kiše“ sam snimila čak pre trinaest godina, a i dalje je traže. „Čini mi se da sam se zaljubila“ je tražena od početka, poslednju pesmu „Ciganka“ sam snimila pre dve godine i sada ću se zaista potruditi da obradujem publiku – istakla je Aleksandra.

ALEKSANDRA BURSAC NNK SNIMANJE 12102022 FOTO ELENA 21 ok

Tokom intervjua za Grand pevačica je progovorila i o ljubavi, pa otkrila da li se pojavio onaj pravi.

Volela bih zaista da se pojavi neka ozbiljna ljubav. Čekam to, ali dok ne bude onako kako ja hoću ostaću sama i čini mi se da sam se zaljubila – našalila se Aleksandra.

Na pitanje da li su možda poslovne obaveze „krive“ za to što je lepa i sama, Aleksandra se nasmejala, pa odgovorila:

Zaista je tačno da dosta radim. Mnogo sam se trudila da bih mogla da snimim te pesme. Da sebi priuštim sve što mi je potrebno, a sada je možda i trenutak da odem sa nekim dečkom na piće.

Javne ličnosti često su na udaru kritike, a Aleksandra je otkrila da li dobija negativne komenatre i kako reaguje na njih.

Do sada zaista nisam nailazila na neke negativne komentare, nisam ni imala neke preterane promene osim boje kose. Kada sam promenila boju kose svi su mi rekli da se ne vraćam u plavo nikada. Uvek sam se trudila da budem ja i publika je na to uvek dobro reagovala – rekla je pevačica.

Ostatk intervjua možete poslušati u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: Ž.Krstić/I.Grk