Da li neko sme Varji Topalović na crtu? Pevačica orkestra „Nikad nije kasno“ diže tegove kao od šale (VIDEO)

Varja Topalovic

U glasu talentovane pevačice Varje Topalović publika uživa svake nedelje kada je gleda i sluša u emisiji „Nikad nije kasno“.

Ona kao stalna članica orkestra pomeže veteranima da se što bolje predstave publici i žiriju, a često peva i duete sa našim takmičarima.

Varja je aktvna i na društvenim mrežama, pa na njenom Instagram nalogu možemo videti razne slike i snimke. Od toga kako se pripremaju ona i orkestar za emisiju do stvari iz njenog privatnog života.

Sada je na pomenutoj društvenoj mreži podelila jedan video koji je privukao posebnu pažnju njenih pratilaca. Naime, ona je pokazala svima kako vežba u teretani, ali i kako sa lakoćom diže tegove.

Kako je iz mesta podigla veliku težinu, mnogi su se zapitali da li neko sme da joj stane na crtu.

Podsetimo, ona je nedavno govorila za Grand o privatnom životu i muzičkoj karijeri, a iznela je detalje koje do sada javnost nije znala o njoj. Tako smo saznali da je završila fakultet sporta pa i ne čudi činjenica da sa ovakvom lakoćom diže tegove.

-Ja sam inače diplomirani profesor spotra i fizičkog vaspitanja, takmičila sam se za reprezentaciju Srbije u karateu, trenirala sam karate 15. godina. Završila sam srednju muzičku školu i to instrument hornu, to je duvački instrument koji više ne sviram, ali volela bih nekada i to ponovo da zasviram – rekla je ona nedavno.

U videu pogledajte kako Varja peva sa veteranima u emisiji „Nikad nije kasno“.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković