Login/Registracija

ĆERKINA TEŠKA BOLEST VETERANKU DOTUKLA: „Godinama je vezana za krevet, ima problem sa živcima“ (VIDEO)

Toliko je autentična, Draginja Jovanović umetničko ime joj je Linda, dolazi iz Italije, pre nego što je zapevala. Učesnica emisije „Nikad nije kasno“ ostavila je veliki utisak na žiri, voditelje i publiku.

Počela sam kao ulični svirač, tako sam počela i ljudi su me zagotivili. Pevala sam pesmu „Bala Linda, Bala Komesej“, kroz tu pesmu ostao mi je nadimak Linda– objasnila nam je veteranka.

Šarmantna Linda je bila raspoložena da nam ispriča koliko je muzički obrazovana.

Sviram gitaru, pevam Španske, Italijanske, Grčke pesme, samo ne pevam sve uz gitaru– ispričala nam je Draginja.

Uživala je u muzici i publici koja ju je volela u Italiji, ali problemi koji su se desili i naterali da se vrati u Beograd jeste njena ćerka.

Ona je bolesna, sa živcima nije bila kako treba, ali u mozgu je bila zdrava, razbolela i zato sam Italiju prezrela. Sada je u domu i ne ustaje iz kreveta. Imam sina i imam unuka koji ima šećer, a snajka mi je isto bolesna – otkriva nam Linda.

Kako je pevačicu sve to održalo i kako se nosila sa problemima, koji nisu nimalo laki, objasnila nam je:

Mene narod drži, i to moje pevanje, ja zabavim narod, malo popričam sa njima i nasmejem se. Tako mi prolazi vreme, inače sada bih zaplakala, ali neću jer znam da ništa neću postići time. Mogla bih da se razbolim, i onda ćerku ne bih videla, ne bih svoju decu mogla da vidim i prestala bih da pevam a to volim najviše na svetu -rekla je ona za Grand, a video pogledajte u nastavku teksta:

Foto: Luka ,
Autor: B.Stuparušić/A.,Milinković