Login/Registracija

STEVAN ZBOG EGZISTENCIJE NAPUSTIO PEVANJE: „Živeo sam šablonski život“ (VIDEO)

Stevan Lazarević (46) dolazi iz Kragujevca, on je još jedan veteran koji je predhodne subote osvojio srca publike i stručnog žirija u emisiji „Nikad nije kasno“.

IMG 9843 1

Za emisiju se prijavio, jer želi da se afirmiše kao pevač. Nakon nastupa gde je izveo numeru od Zdravka Čolića – Oktobar je počinje sezona kiša, podelio je utiske sa nama:

Moram priznati, nakon nastupa su inpresije mnogo lepe i pozitivne, pred početak je bilo treme ali kada je sve počelo bilo je sve izvanredno. Želim da se ostvarim kao pevač, tačnije kao kantautor, zaista nisam očekivao ovaj momenat – počeo je on.

Stevan je više brineo o svojoj porodici i nekom boljem životu za njih, ali je došao onaj trenutak kada je došao red na njega, da sebi ispuni najveću želju.

Šablonski život, završavate školu, idete u vojsku, ostvarujete neku egzistenciju pa osnujete porodicu, tako da sam ja uvek ostavljao nekako po strani i ostavljao vremena za neko bavljenje muzikom. Kada je krenula ova emisija prepoznao sam sebe na ovoj sceni– rekao nam je veteran.

STEVAN LAZAREVIC 45 GOD. KRAGUJEVAC 6

Učesnik emisije „Nikad nije kasno“, uvek je voleo muziku, iako se nije mnogo bavio time ipak je svoj talenat negovao.

Kroz različite faze života slušao sam različite vrste muzike, moja baza je pop i rok muzika. Pisao sam poeziju i neke ljubavne pesme neke su imali prizvuk pop muzike neke su zazvučale na starogradske melodije– ispričao nam je Stevan.

Pošto je ostvario svoj san, i pojavio se na bini, interesovalo nas je kakva su njegova očekivanja posle nastupa:

Možda imam previše godina da bih imao prevelika očekivanja, ja sam porodičan čovek i moram da mislim na egzistenciju na prvo mesto, a ovo je bio deo mog sna koji će se možda na neki način ostvariti a možda i neće– dodaje takmičar.

STEVAN LAZAREVIC 45 GOD. KRAGUJEVAC 12

Iako je strpljivo čekao da pokaže ono što zna, samim tim je i odgovorio zašta nije kasno:

Nikad nije kasno da čovek proba da se bavi nečim što voli, e sada neko je srećan pa uspe u životu, a neko se bavi nečim iz egzistencijalnih razloga da bi opstao – zaključio je Stevan, a video pogledajte u nastavku teksta:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B.Stuparušić/A.Milinković