Od ZVEZDA GRANDA DO VETERANA: Porodica Vitanov ima nešto posebno i čudesno, evo i šta (VIDEO)

PAVLE VITANOV 51 GOD. STRUMICA 1

Pavle Vitanov (51) iz Strumice je godinama čekao pravi trenutak da se pojavi u emisiji „Nikad nije kasno“.

Kako je izvedbom tradicionalne pesme pokupio sve simpatije publike i žirija, veteran posle nastupa nije mogao da sakrije uzbuđenje.

-Ako su reakcije žirija takve kao što su bile, meni je srce puno, ja sam prezadovoljan. Dobro sam izveo tu legendarnu pesmu. Stvarno sam prezadovoljan, da ne zvuči sada egoistično, mislim da je bio super – počeo je on za Grand.

Pavle se pre nekoliko godina okušao i u „Zvezdama Granda“ i vođen tim iskustvom je sada došao u takmičenje ali za veterane.

IMG 9915

-Bio sam ja 2014 u Zvezdama. Tada sam imao 43 godine i sećam se da je Voja rekao tada u najavi. Pavle nije baš mlađan za takmičara, ali je rešio da se oproba. Meni je bilo zadovoljstvo da sam tada prošao bar jedan krug, za 43 godine to je super. To iskustvo i gledanost ove emisije su me naterali da se sada pojavim ovde – dodaje on.

Poseban detalj iz biografije veterana je svima privukao pažnju. Naime, on i njegova supruga su rođeni isti dan, a i njihova deca su takođe rođena istog datuma kao i roditelju, tako da oni u jednom danu slave čak četiri rođendana.

PAVLE VITANOV 51 GOD. STRUMICA 4

-Tako se to pogodilo! Kad smo bili maldi ja nisam verovao u taj horoskop. Upoznao sam suprugu i pitao koji si dan rođena, ona mi je rekla 12.4, ja nisam mogao da verujem. Mogu da kažem da nas je to dodatno zbližilo. Deca su se po nekoj slučajnosti rodila istog datuma. To je sa ekonomske strane dosta dobro, četiri rođendana, dve torte – kaže Vitanov za naš portal, a video pogledajte u nastavku teksta:

Foto: L. Cvetkovic,
Autor: A.Milinković