Login/Registracija

Čenga uhvaćen sa mamom Andreane Čekić, evo šta je rekao o novoj ljubavi

Pre samo nekoliko dana kao bomba odjeknula je vest da su Amer Čengić Čenga i Sonja Čekić, mama Andreane Čekić u emotivnoj vezi, a nekadašnji pobednik „Nikad nije kasno“ do sada nije potvrdio ovu informaciju sve do juče kada se na krštenju ćerke Kaće Grujić pojavio sa novom izabranicom.

Vidno raspoloženi i nasmejani pozirali su pred pripadnicima sedme sile, a na pitanje novinara emisije „Ekskluzivno“ da li ga nova izabranica savetuje kada je u pitanju karijera Čenga je odgovorio:

-Pa naravno, kao prvo mi smo veliki prijatelji i od dobrih prijatelja se možeš nadati dobrim savetima.

Izvor blizak Grandovom portalu potvrdio je navode da su pobednik takmičenja veterana i mama poznate pevačice u vezi, kao i da njihovo poznanstvo i blizak odnos traju već mesecima, iako Čenga živi u Americi, a Sonja u Austriji.

-Sreo sam ih na aerodromu, tačnije video kako Čenga nosi Sonji kofere, a potom sam ih sreo i u Skadarliji. Bili su vrlo prisni, veselili su se, grlili, a potom zaljubljeno šetali kroz boemsku četvrt. Verovatno ih nikada ne bih primetio da Čenga ne nosi upadljive odevne komade- tvrdi izvor blizak portalu.

Kako saznajemo, veza između Čenge i Sonje rodila se još pre američke turneje na kojoj je roker bio sa pevačicom Andreanom Čekić.

Podsetimo, ekipa naše redakcije juče je kontaktirala pevača, ali on nije želeo da se oglašava po pitanju svog ljubavnog života.

-Čini mi se da nemate moju izjavu o tome. Ne želim da komentarišem– rekao je čenga, a na pitanje da li je raskinuo vezu sa Larisom koju smo upoznali tokom takmičenja, kratko je odgovorio:

-Nisam raskinuo, sve je isto!

Čenga je tokom učešća u „Nikad nije kasno“ stekao ogromne simpatije publike kako zbog specifičnog glasa, tako i zbog ekscentričnog imidža koji godinama preferira.

O privatnom životu nije mnogo govorio, ali je svojevremeno otkrio da je Larisa njegova najveća podrška i motivacija za takmičenje.

– Nije mi supruga, to mi je devojka da znate. Mi smo oboje srećno razvedeni već četiri godine. To je jedna duga priča zaista koja se ne može objasniti u par reči. Zajedno smo već tri ipo godine, ali najbitnije je da je nama jako lepo– priznao je Čenga i otkrio kako izgledaju njihovi dani na Floridi.

– Mnogo vremena provodimo baveći se sportom i to aktivno. Sedmično imamo između 15 i 20 sati fizičke aktivnosti, ali to su ozbiljne vežbe koje nam daju potporu jednog – izjavio je pobednik „Nikad nije kasno“.

Foto: Printscreen YT,
Autor: J. Jović/I.Ankić