Login/Registracija

Čenga ostavio Larisu zbog mame Andreane Čekić? Par uhvaćen kako se ljubi, roker van sebe

Nakon što je juče kao bomba odjkenula vest da su Amer Čengić Čenga i Sonja Čekić, mama Andreane Čekić u emotivnoj vezi, nekadašnji pobednik „Nikad nije kasno“ napravio je pravu pometnju među fanovima, budući da je već četiri godine u srećnoj, emotivnoj vezi sa Larisom koju je predstavljao kao svoju najveću ljubav.

Naime, medije su preplavile fotografije Čenge i Andreanine majke na kojima se vidi da su vrlo bliski, tačnije da se grle i ljube u javnosti, te je jasno da imaju emotivni odnos.

Ekipa naše redakcije kontaktirala je pevača da prokomentariše navode da su u vezi, a roker je zbunjeno, a zatim sa osmehom rekao:

-Ostao sam bez reči stvarno!

Na pitanje da li on to ne želi da demantuje, uputio nas je na Sonju, a zatim dodao:

-Čini mi se da nemate moju izjavu o tome. Ne želim da komentarišem.

Kako smo bili uporni da saznamo šta se dešava, zanimalo nas je da li je raskinuo sa Larisom, a odgovor nas je tek zbunio.

-Nisam raskinuo, sve je isto – zaključio je Čenga koji je tokom takmičenja Larisu predstavljao kao svoju najveću ljubav i podršku.

– Nije mi supruga, to mi je devojka da znate. Mi smo oboje srećno razvedeni već četiri godine. To je jedna duga priča zaista koja se ne može objasniti u par reči. Zajedno smo već tri ipo godine, ali najbitnije je da je nama jako lepo– priznao je Čenga i otkrio kako izgledaju njihovi dani na Floridi.

– Mnogo vremena provodimo baveći se sportom i to aktivno. Sedmično imamo između 15 i 20 sati fizičke aktivnosti, ali to su ozbiljne vežbe koje nam daju potporu jednog – izjavio je pobednik „Nikad nije kasno“.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić