Login/Registracija

Siniša Mihajlović je bio njena velika ljubav, pevačicu potpuno slomila vest o njegovoj smrti: „Nismo imali vremena za nas“

Kao bomba danas je odjkenula vest da je jedan od najboljih srpskih fudbalera, kasnije i trenera Siniša Mihajlović preminuo nakon teške i duge bolesti u 53. godini života.

Ova vest pogodila je mnoge ljubitelje lika i dela legendarnog fudbalera, kao i sve ljude koji su imali priliku da ga upoznaju. Jedna od njih je i Andrijana Anči Dabetić, pevačica koja je ’94 godine bila u emotivnoj vezi sa njim.

Pevačica nikad nije krila da je Siniša bio njena velika ljubav, a ekipa redakcije Grandovog portala kontaktirala je Anči koju je vest o Mihajlovićevom iznenadnom odlasku duboko potresla.

-Zaista me je pogodila ova vest. Žao mi je prvenstveno njegove porodice koja je ostala bez sina, brata, oca i supruga, a zatim i svih nas koji smo ga poznavali i uverili se kakva je legenda i čovek bio -rekla je sa knedlom u grlu Anči za Grand i dodala da će ga se sećati kao čoveka vesele naravi.

-Pamtiću ga kao zanimljivog i šarmantnog čoveka koji je voleo život – istakla je.

Za Grand Anči je otkrila i detalje veze sa Sinišom Mihajlovićem.

– Bilo je zanimljivo i kratko. Sećam se da je bio na jednom mom rođendanu, otvarao je šampanjac, smejali smo se i provodili kako već to obično biva na rođendanima. Veza je pukla jer smo imali previše obaveza, nismo imali vremena za nas. Ja sam te godine osvojila titulu mis i uporedo pevala, bukvalno od sedam dana šest sam radila. Siniša je živeo u Đenovi, imao je pauzu u prvenstvu i velike planove sa mnom. Planirao je letovanje, ali sam imala ugovorene nastupe tokom čitave sezone i nisam otišla. Isto tako, nisam želela da budem samo devojka nekog fudbalera. Imala sam ime i prezime, zanimanje, karijeru i tako se i završila naša ljubavna priča. Ostali smo u prijateljskim odnosima, posle toga se videli još dva,tri puta na nekim dešavanjima – ispričala je za Grand i zaključila:

Kako smo se lepo družili, lepo smo i ostali prijatelji!

Z.K.Munja

Inače, Mihajlović je dugo vodio bitku sa leukemijom, a njegovo zdravstveno stanje naglo se pogoršalo prethodnih dana. Više puta je pobeđivao opaku bolest, ali je leukemija „pokazala zube“ i nadjačala legendu srpskog fudbala.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić