Login/Registracija

NIKO NE MOŽE DA VERUJE! Novi član porodice stigao neplanirano, nekadašnja veteranka se pohvalila: „Vrištimo od sreće“

Praznici su uvek imali posebno mesto u srcu, ali i domu prošlogodišnje takmičarke „Nikad nije kasno“ Jelene Mudronje. Osim porodičnog okupljanja, pevačica ne krije da ovaj zimski period posebno voli zbog rođendana svojih članova porodice, a prvi u nizu je divan dan njene naslednice Sare koja danas puni deset godina.

-Mi porodično obožavamo ovaj period. Bukvalno smo svi rođeni na zimu pa imamo duple razloge za slavlje- istakla je Jelena uzbuđeno i otkrila na koji način su iznenadili ćerkicu.

-Dobila je od brata Peđe poklon koji je jako dugo želela. Kada je ugledala psa, zlatnog retrivera na vratima nije mogla da veruje. Dala mu je ime Leo i odmah Deda Mrazu napisala pismo i naravno poželela da joj donese gumenu kosku za novog ljubimca- ispričala je za Grand.

I naravno, Jelena se odmah našla u ulozi Deda Mraza iako je Nova godina tek za dve nedelje i iznenadila mezimicu gomilom igračaka za pse, ali i nestvarnom rođendanskom tortom koju je slavljenica podelila sa članovima porodice i prijateljima.

BONUS VIDEO – Sa Jelenom Mudronjom na letovanju u Crnoj Gori

Foto: Z. K. Munja/ Instagram/ Privatna arhiva,
Autor: J. Jović