Boban Rajović napravio šou u „Nikad nije kasno“, Žika odao veliku tajnu: „Neću u to da se mešam“ (VIDEO)

Pevač Boban Rajović napravio je pravi šou prošle nedelje u emisiji „Nikad nije kasno“, a nastupom je dokazao da je njegovo drugo ime energija.

Kada je najavio svog prijatelja, Žika je odao jednu tajnu, pa je priznao šta Bobana razlikuje od ostalih pevača sa naše javne scene.

BOBAN RAJEVIC NNK SNIMANJE 15032024 FOTO MUNJA 27 ok

Boban Rajović napravio šou u Nikad nije kasno, Žika odao veliku tajnu

-Hoću moj Boki da izađe na binu, da mi otpeva nešto. Da se malo razveselimo, Boki je majstor za dobro raspoloženje. Odaću tajnu, sa orkestrom si se dogovorio pre snimnja, neću u to da se mešam – rekao je Žika.

0A0A9302 ok

Rajović je prvo zapevao svoju baladu „Lepa žena„, a onda je nastao lom kada su krenuli prvi taktovi njegovog najvećeg hita „Usne boje vina“.

0A0A9297 ok

U jednom momentu dok je pevao drugu pesmu, Boban je prišao žiriju, pa je nekoliko stihova otpevao specijalno za opersku pevačicu Sanju Simić.

0A0A9297 ok 1

Videli ste tu energiju, tu nema puno baladisanja. To sam i ja nekoliko puta doživeo i čuo, da gde god da se pojaviš, svi kući odu zadovoljni. To je prvenstveno jedna sjajna zabava, bravo majstore – zaključio je Jakšić.

Kako je Boban Rajović pevao u emisiji „Nikad nije kasno“, pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO – Boban Rajović intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković