Login/Registracija

Bejhan rame uz rame sa Šerifom Konjevićem: „Ispunjena mi je velika želja“

Od kada je trijumfovao u popularnom muzičkom šou programu „Nikad nije kasno“ prošlo je četiri godine, a interesovanje za talentovanim Bejhanom ne jenjava ni danas.

Nakon učešća stekao je neverovatnu popularnost, a danas je rado viđen gost na brojnim veseljima i koncertima.

Samo što se Bejhan vratio iz Grčke gde je pevao pred više od hiljadu ljudi gde je atmosferu doveo do usijanja, pred njim je još jedan važan događaj u Mekodiji.

– Tridesetog jula ću pevati na šezdesetom rođendanu kod Ismaila Malinovskog u restoranu u Resenu gde će se naći najveće zvezde- rekao je pobednik „Nikad nije kasno“ za Grand.

Bejhan nije krio da mu je zbog ovoga ispunjena velika želja budući da će se naći rame uz rame sa samim vrhom estrade, ali i svojim omiljenim pevačem.

-Mnogo sam srećan i drago mi je. Tu će pevati Šerif Konjević, Jana, Fazlija i još dosta poznatih pevača- uzbuđeno je priznao Bejhan.

Podsetimo, još toko višemesečne borbe na Grandovoj sceni Bejhan Ramov uspeo je da osvoji srce Šerifa Konjevića koji je još tada za njega tvrdio da će biti velika zvezda.

Osim brojnih nastupa i tezgi na koje ga svi zovu Bejhan je nedavno dobio i ulogu u filmu što je mnoge iznenadilo, a eklsuzivno za Grand je ispričao kako je došlo do toga da se nađe na filmskom platnu.

-Producenti su me videli u ‘Nikad nije kasno’ i shvatili da su moji snimci iz takmičenja jako gledani, te su me pozvali telefonom i pitali da li bi voleo da snimi film, naravno da sam potvrdio. Otišao sam na snimanje i reditelji su mu tražili da nastupam kao Bejhan Ramov radnik, a ne kao pevač. Snimao sam svoje deonice na pijaci i kafani i mislim da sam se dobro snašao- ispričao je pevač.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović