Login/Registracija

„Lutala sam, ali ovo je razvalilo!“ Takmičarke Branka i Dragana shvatile u kom muzičkom žanru da nastave karijeru (VIDEO)

Dve dame moćnih vokala Branka Kolarov i Dragana Vujinović ukrstile su glasove u poslednjoj epizodi emisije „Nikad nije kasno“, našavši se po prvi put u duelu. Uprkos činjenici da su obe pevačice bile na visini zadatka, bilo je mesta za direktni prolaz u polufinale samo za jednu, a za nijansu više simpatija publike i žirija osvojila je prva takmičarka.

-Velika je odgovornost naspram svega što sam do sada uradila. Iskreno, s obzirom na neke moje zdravstvene tegobe koje su me pratile ovih dana mislim da sam da la maksimum i urodilo je plodom – ispričala je Branka koja još uvek nije svesna svog uspeha.

Njena suparnica Dragana je ovoga puta sve iznenadila izborom pesme. Ona je naime odlučila da se predstavi pesmom „Živote moj“ koju je u originalu izvodila Usnija Redžepova.

-Komentarisali su kako sam malo lutala kroz različite muzičke žanrove, ali ovo je razvalilo – podelila je Dragana utiske nakon nastupa za koji je dobila niz pozitivnih komentara.

Ipak, pobednica u ovom duelu Branka Kolarov nije sigurna kako će da proslavi proilazak u polufinale.

-Najpre ću da popijem jednu kafu a onda ću da vidim. S obzirom da gotovo svaki dan radim sada kada je krenula sezona teško da tu može i da se nađe nekog prostora za slavlje. Ali bože moj, naći će se vremena kasnije– rekla je Branka.

Dragana takođe ima razloga za zadovoljstvo.

-Gledaću da se usmerim u jednom žanru muzike. Drago mi je što sam stigla dovde i što su me videli i moji sugrađani, ali i ljudi iz drugih država – poručila je Dragana.

Šta su govorile Branka i Dragana pogledajte u videu ispod:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/A.Milinković