Zof kafanskim repertoarom razgalio žiri, nastupi mu traju po tri dana: „Ne bih se usudio da ponovim“

DSC06467

Leskovčanin Zoran Cvetković Zof večeras je nastupao u emisiji „Nikad nije kasno“, a tokom jedne od prethodnih emisija je otkrio da je upravo u ovoj emisiji po prvi put stao pred kamere.

Pored muzike, njegova velika ljubav je i fudbal koji je godinama trenirao, a nadimak je dobio po čuvenom italijanskom golmanu Dinu Zofu.

Školu nije mnogo voleo, pa je već sa 15 godina ušao u kafanu u počeo da peva sa bratom. Nastupao je na različitim proslavama i slavljima, ali do sada nije imao hrabrosti da se pojavi u nekoj televizijskog emisiji. Veteran je oženjen i ima jednu ćerku.

IMG 7435

Nakon što je izašao na binu, Zoranu se obratila voditeljka Danijela Buzurović.

Dobro veče Zof, čula sam da volite da branite, ali večeras treba da napadnete ovu scenu. Da li ste spremni? Čula sam da ste nekada radili slavlja koja traju i po tri, četiri dana. Zanima me kako izgledate nakon četvrtog dana? – pitala je veterana Danijela.

Sada kada se setim izgledam odlično, ali ne bih smeo da se više usudim na tako nešto – rekao je veteran, na šta se Danijela našalila:

Važno je da se sećate!

DSC06464

Zoran je i večeras otpevao narodnjak „Da sam srećan ne bih pio“ i sve u studiju podiga na noge.

Nećemo da ulazimjoo u dublju analizu teksta, ali mogu samo da konstatujem da je Zoki ovu pesmu pevao sa dubokim razumevanjem. To je jako važno, da čovek zna svaku reč koju izgovara da je suva istina. Pokazao si još veću energiju– rekao je Mare, pa ispričao vic.

Sve smo ti verovali, to je najbitnije – nadovezala se voditeljka.

DSC06479

Milan Đurđević kratko je prokomentarisao.

Moj kafanski staž je nula bodova, ove pesme ne znam, ali kada sam gledao Žiku i Mareta shvatio sam da si ovu pesmu odlično otpevao – rekao je roker i nasmejao Žiki i Mareta.

U revijalnjom delu emisije Zof je zapevao sa Mirom Aleksić pesmu „Kad sam srela tvoja dva oka“, a tokom nastupa bulika je bila razigrana i pozdravila ih gromoglasnim aplauzom.

IMG 7836
Foto: Z.K.Munja/ Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk