„Zbog njega sam zaradio sve što imam danas“, Amil Bišćanin otkrio kako ga je Bosanac obogatio (VIDEO)

AMIL BISCANIN 53 GOD. PREBOLD 2

Nastup Amila Bišćanina sa nestrpljenjem se iščekivao, a kako se zna da on voli da peva pesme Halida Bešlića i ovog puta nastao je vatromet emocija u studiju.

Pesme od Halida su ljubavne pesme posvećene damama. Ovu pesmu sam ja posvetio damama i naravno svojoj supruzi kojoj sam posvetio te reči– iskren je Amil koji je nakon pojavljivanja u šou „Nikad nije kasno“ stekao još veću popularnost za koju tvrdi da mu imponuje.

DSC02499

Svi ti fanovi koju su me pratili pre navijaju za mene, hvale me. Reziltat toga su moji mnogobrojni nastupi koji su sada sasvim drugačiji nego pre, što meni godi i čast mi je da se pojavim kod svih koji me pozovu– kaže Bišćanin.

S obzirom da se muzikom bavi dugi niz godina, a učešće u emisiji je samo kruna njegove karijere, zanimalo nas je da li će napokon snimiti album.

Amil i Bosanac

Pripremam album, u razgovoru sam sa Draganom Stojkovićem Bosancem i velika mi je čast da sam u društvu takvog čoveka i ljudi sa kojima on radi. Ja se nadam da će tu bili lepih pesama poput ovih Halidovih, ali u mom izvođenju– priznao je takmičar.

Inače, poznanstvo sa Stojkovićem je počelo davne 2014. godine kada je producent prepoznao njegov talenat još u „Zvzedama Granda“ nakon čega su nastavili kontakt i imali čak i nekoliko zajedničkih nastupa na šta je Amil izuzetno ponosan.

ipiccy image 27

Malo poznata činjenica je da je Bišćanin posebno zahvalan Bosancu zbog jedne stvari.

Sa tim pesmama čije je aranžmane uradio Bosanac ja sam zaradio svoju kuću i sve što danas imam– iskren je Amil.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić/A. Dačić/I.Grk