Login/Registracija

Takmičarka prvi put pokazala verenika: Nećete verovati čime se bavi

Mnogo toga se promenilo od kada se Aleksandra Pavlović pijavila za muzičko takmičenje „Nikad nije kasno“.

Osim što je stekla veliku popularnost, veteranki ruže cvetaju i u ljubavi. Iako se mesecima takmiči na Grandovoj sceni konačno je rešila da prvi put pred kamerama predstavi svog verenika.

-Rekla si mi prošli put da verenik ima plave oči, nisi čak htela da mi kažeš ni kako se zove- istakao je Jakšić.

-Nisam htela ništa o njemu da kažem. Držala sam ga u tajnosti (smeh)- našalila se Aleksandra.

Umesto Pavlovićeve njenu jaču polovinu predstavio je Žika Jakšić, a Miloša je publika u studiju pozdravila gromoglasnim apluzom.

-Ne znam što nije smela da mi otkrije identitet (smeh) Bio sam u vojsci Srbije, ali ne radim više tamo. Pokrenuo sam privatni biznis, bavim se prodajom pogrebne opreme- objasnio je takmičarkin verenik te se Žika, onako kako samo on ume, našalio.

-To je siguran biznis, samo je pitanje vremena. To je siguran posao, malo strpljenja i nema nikakvih problema – okrenuo je na šalu voditelj i otkrio detalje irz privatog života koji su sve nasmejali,a posebno Sašu Miloševića Mareta i Boru Đorđevića.

-Svi ćemo da umremo jednog dana, dobro moramo malo da se šalimo. Ja pričam o fizičkom smislu, ali naš duh će uvek da živi, bar ja tako razmišljam. Jednom sam rekao i da sam sebi kupio grobnicu na Bežanijskom groblju, u prvom redu, vip zona. Spomenik, mermer sve, useljivo koliko sutra. Samo treba da se učukaju ime i prezime- doveo je Žika sve do suza svojom pričom.

Podsetimo, Aleksandra Pavlović je u prethodnoj epizodi „Nikad nije kaso“ sašila čuveni hit  Zlate Petrović „Proklet da je ovaj život“ i fascinirala Miru Škorić, ali i publiku kraj malih ekrana.

BONUS VIDEO

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović