VETERAN RAZOČARAN? „Sve je bilo dobro osim…“ (VIDEO)

Zakleti roker Hamdija Beraković Hado (57) iz Labina dao je sve od sebe na velikoj Grandovoj sceni kako bi se što bolje predstavio gledaocima širom sveta.

Iako je ostavio srce na sejdžu, veteran otkriva da nije baš zadovoljan prvim nastupom obzirom da je imao veliku tremu koja ga je omela u nameri da pokaže sve što zna.

-Što se tiče benda bili su odlični! Scena, atmosfera i sve ostalo je bilo dobro, osim mene. Ja sam jako nezadovoljan svojim nastupom, baš taj upad u pesmu, zbog toga sam jednostavno pregoreo – kaže on.

Hado ističe da je uvek samokritičan i da sebi zamera najmanju grešku. Uvek se trudi da sve bude perfektno, pa ga takav pristup nekada i sputa u nameri.

IMG 0834

-Uvek sam ja samokritičan. I dok sam radio u studiju, znao sam da ne puštam pesmu mesecima, volim sve da dovedem do perfekcije. Ipak mislim da sam bio opušten bilo bi i danas mnogo bolje. Ima mnogo do toga kakav ko ima pristup prema životu. Kada vidiš da neke stvari ne idu progresivno ili dobrim tokom, ponekad zapitaš šta je ovo, šta mi to radimo – ističe takmičar.

Veteran priznaje da u sebi ima velike privatne brige koje su zasigurno uticale na sam njegov nastup u emisiji „Nikad nije kasno“.

-Trenutno gradim kuću, pa je sve to povezano sa stresom koji imam. Takođe i deca, mala mi je u Holandiji sada i sin je tamo sam, onda čovek u glavi ima neke stavri koje ga koče, jednostavno nisam opušten.

Hamdija je ipak u pozitivnom duhu završio razgovor za Grandov portal, pa je poslao jednu važnu životnu poruku koja će mnogima pomoći da promene neke životne navike.

HAMDIJA BERAKOVIC HADO 57 GOD. LABIN 24

– Treba čovek da ima jednu vodeću misao u glavi koja ga vuče napred. Kad čujem nekoga da mi kaže imam 60 gidina i ne mogu nešto, u to ne mogu da poverujem. Ja i dan danas skijam, mogu odmh da uradim sto sklekova, idem na planinarenje, prosto ne vidim sebe u nekoj dobi koja me može zakočiti. Svako mora da razmišlja tako – rekao je Hado, a ceo video možete pogledati u nastavku teksta.

Foto: Z.K.Mjunja/Elena,
Autor: A. Milinković