Login/Registracija

Prija ISPUNILA ŽELJU Mariji Šerifović, pevačica ODUŠEVLJENA potezom koleginice

Pevačica Marija Šerifović je tokom jučerašnjeg dana na svom Instagramu bila veoma darežljiva prema pratiocima te im ispunjavala muzičke želje.

Vidno raspoložena, pevačica je iz svoje dnevne sobe organizovala mini koncert i u Instagram pričama pevala refrene poznatih pesama koje su joj fanovi naručivali. Ono što je iznenadilo Mariju jeste što se u moru pesama koje je pevala nije našla nijedna njena, već mahom stare narodne pesme, koje Šerifovićeva kažu izvodi bolje od originala.

Na njenom profilu na ovoj društvenoj mreži nizali su se hitovi poput “Požuri ljubavi“, “Konja vrana i zlatni sat dajem“, “Dočekaj me sa osmehom“ koje je pevačica maestralno izvela ali i par stranih pesama na engleskom i francuskom jeziku.

Međutim, od strane jednog pratioca stigao je muzički zahtev koji Marija ne neki način nije mogla da ispuni. On je tražio da Marija otpeva bilo koju pesmu svoje koleginice Aleksandre Prijović, na šta je ona odgovorila:

“ Mislim da je bolje da Aleks Prijović nama otpeva evo meni i vama moju omiljenu pesmu sa njenog novog albuma “Javno mesto“, s toga Aleks izvoli“, rekla je pevačica i tagovala Priju koja je u rekordnom roku ispunila Marijinu želju.

Prija je u toku sinoćnjeg nastupa zapevala pesmu “Javno mesto“ i označila Mariju uz emotikon srca, što je baš obradovalo pop pevačicu koja je odmah i podelila taj snimak na svom profilu.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac