„PRODUCENT ME JE NASAMARIO!“ Takmičarka otkrila pozadinu njene prijave za šou! (VIDEO)

Simpatična Beograđanka Aleksandra Stanisavljević (42) je rešila da okuša sreću u muzičkom takmičenju pevača veterana „Nikad nije kasno„.

Za nju je učešće u ovoj emisiji bilo sasvim neočekivano. Naime, kako joj je nedostajalo hrabrosti da se sama prijavi, koleginice iz firme su poslale Aleksandrinu biografiju bez njenog znanja.

IMG 0981

-Kada me je pozvao Ivke producent, ja sam prvo pomislila on želi neko osiguranje obzirom da ja godinama radim u osiguravajućem društvu. Čim je spomenuo „Nikad nije kasno“, ja sam pomislila za šta nije kasno, za kasko, za putno osiguranje. Onda je on krenuo da čita prijavu i pisalo je da je prijavljuju kolege iz kancelarije. Kada sam završila razgovor sa njim, pozvala sam koleginicu koja je glavni krivac i pitala sam je Niki, da li ti je poznato „Nikad nije kasno“, ona nije mogla da veruje.

Iako je neverovatno talentovana za muziku, Aleksandra nikada ranije nije ima petlju da se prijavi za neko muzičko takmičenje, a nama otkriva i zbog čega je to tako.

-Prosto ne bih znala odgovor na pitanje zašto nisam ranije. Meni je sasvim dovoljno da ja znam da dobro radim i da ljudi oko mene znaju to. Kada izađemo negde, zna se da sam ja glavna „otimačica“ mikrofona – dodaje takmičarka kroz smeh.

Muzika je prati kroz ceo život. Još od ranog detinjstva nastupala je na brojnim festivalima, a imala je i tu sreću da nekoliko puta peva na televiziji.

IMG 0986

-Nastupala sam i kao devojčica, rekla sam već na sceni od 15te godine sam išla na solo pevanje, sa tom mojom profesorkom Ljubicom sam imala brojne nastupe između ostalog i na televiziji.

Učešće u emisiji shvata kao jednu veliku priliku da se ponovo vrati na muzičku scenu i da nastavi karijeru tamo gde je stala pre mnogo godina.

-Očekujem da se ponovo vratim u te vode, da ponovo budem tamo gde sam bila. Smatram da za sve postoji pravi trenutak i da nikad nije kasno za pravu želju,ambiciju i ljubav – zaključila je Aleksandra za naš portal, a video pogledajte u nastavku teksta.

Foto: Z.K.Mjunja/Elena,
Autor: A. Milinković